Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 15 recept
Ingredienser 50 g pinjenötter 1 st vitlöksklyfta 1 kruka basilika 1 dl olivolja 50 g Västerbottensost Salt, efter smak Peppar, efter smak Gör så här 1. Rosta[...]
Källa: recept.nuI vårt hem frodas basilikan och då passar det bra att göra egen pesto. Denna gång byttes pinjenötterna ut mot solroskärnor och parmesanen mot prästost. Jag[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seIdag har jag lagat pesto med västerbottenost. Det var gott vill jag lova! Peston fick en lite krämigare konsistens, än när den innehåller parmesan, men det[...]
Källa: helenasmat.blogspot.seMed en nötallergiker i huset, kan något så simpelt som pesto, kännas lyxigt. Häromdagen provade jag att göra denna goda röra med solroskärnor istället för[...]
Källa: helenasmat.blogspot.seEtt recept jag hittat hos Victoria . Har sagt det några gånger, jag vet, men detta var bara SÅ gott. Jag gjorde en "liten" ändring, jag är inte överförtjust[...]
Källa: lattaochgodarecept.blogspot.se4 portioner 50 gram pinjenötter 2 krukor basilika 1 st vitlöksklyfta 100 gram parmesanost 2 dl god och mild olivolja flingsalt svartpeppar från kvarn 1. Rosta[...]
Källa: minstorafetamatblogg.blogspot.seEn klassisk Pesto till lite pasta är aldig fel. Vi gjorde en i veckan och slängde i lite fina klyftade småtomater, vilket naturligtvis blev hur fint som helst![...]
Källa: rylinsrecept.blogspot.seHar ni inte testat göra pesto förr så är det dags nu. Det är busenkelt och är hundra gånger godare än de som finns att köpa på burk. 1 påse pinjenötter 1[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seNu har jag så mycket egenodlad basilika att jag lätt kan få ihop min egen peso igen vilket känns skönt. Visst blir det gott med köpebasilika också men det är[...]
Källa: matochodla.blogspot.seIngredienser Pesto 50 g pinjenötter 1 st vitlöksklyfta 1 kruka basilika 1 dl olivolja 50 g västerbottensost Salt, efter smak Peppar, efter smak Gör så här 1.[...]
Källa: recept.nuEn riktig pesto är väl heeelt oslagbart!! Så god, krämig, mild och ändå kryddig!! Nästan så man kan äta den med sked :) Rör ihop och använd till allt!![...]
Källa: mittimittkok.blogspot.seIdag gjorde vi pesto i mängder inför vintern. Vi har odlat basilikan själva. För att den skall hålla länge i kylen häller man paraffin på toppen av burken.[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seIdag blev det hemgjord tagliatelle med egenodlad basilika till peston. Basilikan skördar vi på sommaren och kör den i mixern med lite olivolja. Sedan klickar[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seIngredienser 2 msk pinjenötter 60 g hackad färsk persilja 15 g färsk basilika 0.66 dl olivolja 60 g riven parmesan malen svartpeppar 2 st vitlöksklyftor Gör[...]
Källa: recept.nuNär jag slutade äta pasta så slutade jag också äta pesto. Varför är oklart, kom mig inte längre för att handla hem det, men sedan dess har Mia påmint om att[...]
Källa: njutmaten.blogspot.se