Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 45 min Ingredienser Persiljerotspuré 2 st persiljerötter, skurna i bitar 2 st små potatisar, skurna i bitar 2 dl vatten 2 dl[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 5h Ingredienser 12 st pilgrimsmusslor 15 st potatisar (sort med mycket stärkelse) 2 st stora tomater 1 paket haricot verts 4[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 12 st pilgrimsmusslor smör och olivolja salt och vitpeppar 1 msk russin 1 tsk kapris 2 tsk sherryvinäger 2 tsk förstapressad[...]
Källa: recept.nuEn härlig hemma helg har vi och då passar det ju bäst med en härlig tre rätters meny då vi älskar att laga mat tillsammans. Vi hade bestämt oss för att göra[...]
Källa: gourmet-light.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 20 min (+ parmesangrissini ca 1,5 h) Ingredienser Basilikasås 1 kruka färsk basilika, grovhackas 2 dl torrt vitt vin 1 liten[...]
Källa: recept.nuIgår hade vi fin besök från Stockholm och Göteborg. Champangen ställdes på kylning några timmar innan gästerna kom och när de anlänt var det dags att korka upp[...]
Källa: kreativatjejen.blogspot.comAntal portioner: 4 Ingredienser Vid serveringen: 12 st pilgrimsmusslor 3 dl rimlag 10% (1 dl salt – 1 l vatten) olivolja, till stekning Grönsakslag: 0.5 st[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 8 pilgrimsmusslor 450 g TORKADE SVARTA BÖNOR 75 cl champagne 1 vaniljstång 2 schalottenlökar, finhackade CANOLA OIL salt och[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 3 kg pilgrimsmusslor, hela 40 g tryffel olivolja citron Krassevelouté: 4 askar krasse 4 dl kycklingfond 2.5 dl vispgrädde[...]
Källa: recept.nuIngredienser 8 st körsbärstomater, halverade 1 msk olivolja 1 msk socker 1 krm salt Svartpeppar efter smak 4 st kronärtskockshjärtan, inlagda/konserverade 8[...]
Källa: recept.nuImorgon är det fredag och då är det dags att laga lite god helgmat igen! Jag har alltid varit nyfiken på att tillreda pilgrmsmusslor men aldrig riktigt vågat[...]
Källa: smakakarin.blogspot.se