Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 45 min Ingredienser Persiljerotspuré 2 st persiljerötter, skurna i bitar 2 st små potatisar, skurna i bitar 2 dl vatten 2 dl[...]
Källa: recept.nu8-12 stora pilgrimsmusslor olja salt och peppar Vichyssoisekräm: 200 g potatis, mjölig sort t ex mandelpotatis 1 purjolök, det vita 1 msk Smör 1 dl Vispgrädde[...]
Källa: skanemejerier.seAntal portioner: 4 Ingredienser 12 st pilgrimsmusslor smör och olivolja salt och vitpeppar 1 msk russin 1 tsk kapris 2 tsk sherryvinäger 2 tsk förstapressad[...]
Källa: recept.nuIngredienser Skaldjursfond 50 g smör 1 msk rapsolja 2 st bananscharlottenlökar, hackade 1 st morot, hackad 4 st stjälkar blekselleri, hackad 1 klyfta vitlök,[...]
Källa: recept.nuSvart trumpetsvamp - Craterellus cornucopioides - kallas också för "skogens svarta guld". En riktigt god matsvamp som förgyller en måltid. Jag är så lyckligt[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seDetta var en fredagsmeny som vi gjorde förra veckan. Fredagsmaten får gärna kännas lyxig, men får inte ta alltför lång tid, tycker vi. Speciellt i vårtider[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seHäromkvällen åt vi en sallad med pilgrimsmusslor. Jag älskar pilgrimsmusslor! Dressingen är en slags variant av VB-dressingen , dvs grunden är nästan samma.[...]
Källa: lilltappanskok.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 12 pilgrimsmusslor salt och peppar smör och olja till stekning 75 g smör 70 g bacon 1 krispigt äpple, gärna svenskt 1 liten[...]
Källa: recept.nuFoto: Anders Hansson Vi gillar pilgrimsmusslor. Det är festligt och gott och känns lite lyxigt. Jag gick och hämtade alla mina Jamie Oliver-böcker och letade[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seSöndag och ligger här med ömmande kropp....startade upp vårarbetet i trädgården igår...trädgårdsarbete är tungt! Grävde och gjorde ny rabatt bland annat, kul[...]
Källa: matochodla.blogspot.seImorgon är det fredag och då är det dags att laga lite god helgmat igen! Jag har alltid varit nyfiken på att tillreda pilgrmsmusslor men aldrig riktigt vågat[...]
Källa: smakakarin.blogspot.se