Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
8-12 stora pilgrimsmusslor olja salt och peppar Vichyssoisekräm: 200 g potatis, mjölig sort t ex mandelpotatis 1 purjolök, det vita 1 msk Smör 1 dl Vispgrädde[...]
Källa: skanemejerier.seDagens lördagsmiddag vart Pilgrimsmusslor, parmesanchips, vitlöksdipp, avocado & tomat salsa, sallad och buljongkokt brysselkål. Superfräsht och supergott![...]
Källa: jimpslchf.blogspot.seDet blev inget bad i går. Vi hamnade på ett shoppingcenter i stället med några vänner och spenderade lite tid på ett lekställe och fikade. Riktigt gofika där[...]
Källa: lena-makeaheadfood.blogspot.seI går var mina killar på sitt första barnkalas. De tidigare vi blivit inbjudna till har vi varit bortresta när de varit men nu äntligen fick de gå. Redan[...]
Källa: lena-makeaheadfood.blogspot.seFoto: Anders Hansson Vi gillar pilgrimsmusslor. Det är festligt och gott och känns lite lyxigt. Jag gick och hämtade alla mina Jamie Oliver-böcker och letade[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seIgår hade vi fin besök från Stockholm och Göteborg. Champangen ställdes på kylning några timmar innan gästerna kom och när de anlänt var det dags att korka upp[...]
Källa: kreativatjejen.blogspot.comTänkte dela med mig av nyårsaftonens förrätt vilket var ett recept som jag såg Leila göra i hennes nyårsprogram. Påminner ju extremt mycket om en ceviche men[...]
Källa: matochodla.blogspot.seSöndag och ligger här med ömmande kropp....startade upp vårarbetet i trädgården igår...trädgårdsarbete är tungt! Grävde och gjorde ny rabatt bland annat, kul[...]
Källa: matochodla.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 8 pilgrimsmusslor 450 g TORKADE SVARTA BÖNOR 75 cl champagne 1 vaniljstång 2 schalottenlökar, finhackade CANOLA OIL salt och[...]
Källa: recept.nuPå begäran kommer här ungefärliga recept på några uppskattade munsbitar från glöggtestkvällen i lördags. I förgrunden på bilden skymtas Krabba-i-curry-snittar[...]
Källa: pyttes.blogspot.seImorgon är det fredag och då är det dags att laga lite god helgmat igen! Jag har alltid varit nyfiken på att tillreda pilgrmsmusslor men aldrig riktigt vågat[...]
Källa: smakakarin.blogspot.se