Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 24 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 200 g oxfilé i bit 1 tortillabröd olja att fritera i 4 små stånd mâchesallat Dressing: 4 msk olivolja 1 msk pressa citronsaft[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 400 g putsad oxfilé från mittbiten 2 vitlöksklyftor 2 msk finhackad färsk rosmarin salt och malen svartpeppar olivolja till[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 200 g oxfilé Grön sås: 1 grönsallatshuvud 1 salladslök 1 knippa persilja 2 msk olivolja 1 msk balsamvinäger salt och vitpeppar[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 15 min Ingredienser oxfilé 2 st äpplen parmesanost crème fraiche pepparrot Gör så här 1. Låt en snäll man i charken banka ut[...]
Källa: recept.nuVilken dag vi hade på Leklandet! Barnen var jätte nöjda, lillkillen har inga spärrar i kroppen. Han ska testa allt och är inte rädd för något. Jag själv hade[...]
Källa: jimpslchf.blogspot.seGå till en saluhall och be personalen i köttdisken om fyra skivor carpaccio på oxfilé (ca 300 g). Då får du riktigt lövtunna skivor som riktigt smälter i[...]
Källa: paskok.blogspot.seAtt äta rått kött kan många tycka är lite läskigt. Köttet i sig smakar inte så mycket, det är kryddan och tillbehören som förgyller rätten. Visst skall man[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seFjantigt gott! Carpaccio med sikrom och pepparrot ca 100 g oxfilé 3 msk sikrom 0,5 dl creme fracihe pepparrot salt svartpeppar gräslök Frys köttet. Skiva sedan[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seEn ny favorit när det gäller förrätter oxfilé (tunt, tunt skivat) ruccola parmesan pinjénötter flingsalt, peppar olivolja crema di balsamico basilika[...]
Källa: monkansmatochbak.blogspot.seLyxigt och fantastiskt gott! Dressingen gjorde jag i matberedaren med vispfunktionen. Den blev ganska hård, så jag spädde ut den med vatten för att kunna[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seIgår vaknade jag upp med en kvarts förkylning. Och jag kan lova att det här är en sån här rackare som bara är semi. En sån som man drar på i flera veckor coh[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seCarpaccio är tunna, tunna skivor av rå oxfilé som serveras som förrätt eller aptitretare. Tillsammans med olivolja, parmesan och lite annat smått och gott[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seFantastiskt god förrätt. Jag har bloggat om den förut men den är värd ännu en plats i rampljuset. Tips till nyårsafton! Carpaccio med löjrom och pepparrot ca[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seDen här har jag bloggat om tidigare och är fantastich gut. Vill man förenkla det så kan man använda bresaola istället för oxfilé, men originalreceptet kommer[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seÅrets sista blogginlägg. Den här godingen vet ni ju att jag bloggat om förut. Men här kommer den med bresaola istället för oxfilé. Då behöver man inte vänta på[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.se