Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 23 recept
100 g riven Allerum Präst 300–400 g kalvfilé flingsalt och svartpeppar 3 msk kallpressad olivolja 1 msk balsamvinäger 1 msk hallonvinäger 1 mogen avokado 1[...]
Källa: skanemejerier.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 10 min Ingredienser 400 g oxfilé (lövtunna skivor) 4 msk finhackad blekselleri hyvlad parmesan olivolja 1/2 st citron 1 krm[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Carpaccio 2 st rödbetor 2 st gulbetor 1 st polkabeta Salt, till kokvattnet Dressing 1 msk vitvinsvinäger 3 msk olivolja 1 krm[...]
Källa: recept.nuDetta är nog en av de godaste rätterna jag vet.... finns den som förätt på restaurang så tar jag nästan alltid den, superlätt att göra hemma också. Har haft[...]
Källa: alexmumsmums.blogspot.seVilken dag vi hade på Leklandet! Barnen var jätte nöjda, lillkillen har inga spärrar i kroppen. Han ska testa allt och är inte rädd för något. Jag själv hade[...]
Källa: jimpslchf.blogspot.seJag gillar som sagt förrätter och en av mina favoriter i den kategorin är carpaccio på oxfile. Igårkväll när vi åt en trerättersmiddag utan varmrätt (två[...]
Källa: minmatblogg.blogspot.seJag har alltid tyckt att carpaccio både verkar och ser gott ut. Så jag testade det för ett tag sedan. Det var gott, men inte så fantastiskt gott som jag hade[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.se300-400g oxfile hyvlad parmesanost 4 msk olivolja 4 msk crema di balsamico 0,5 dl pinjenötter 4 dl ruccola 4 msk majonäs 4 msk creme fraiche flingsalt peppar[...]
Källa: hungriga.blogspot.seFjantigt gott! Carpaccio med sikrom och pepparrot ca 100 g oxfilé 3 msk sikrom 0,5 dl creme fracihe pepparrot salt svartpeppar gräslök Frys köttet. Skiva sedan[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seEn ny favorit när det gäller förrätter oxfilé (tunt, tunt skivat) ruccola parmesan pinjénötter flingsalt, peppar olivolja crema di balsamico basilika[...]
Källa: monkansmatochbak.blogspot.seIgår vaknade jag upp med en kvarts förkylning. Och jag kan lova att det här är en sån här rackare som bara är semi. En sån som man drar på i flera veckor coh[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seEn riktigt tunt skivad oxfilé serverad på en assiett med några gröna blad och en pikant dressing är en frisk förrätt för oss med förkärlek för rött kött. Men[...]
Källa: ramsloksfrossa.blogspot.seFantastiskt god förrätt. Jag har bloggat om den förut men den är värd ännu en plats i rampljuset. Tips till nyårsafton! Carpaccio med löjrom och pepparrot ca[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seÅrets sista blogginlägg. Den här godingen vet ni ju att jag bloggat om förut. Men här kommer den med bresaola istället för oxfilé. Då behöver man inte vänta på[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 10 min Ingredienser 20 st tunna skivor bresaola 200 g ruccola 1 st äpple 100 g parmesan, grovriven 4 msk olivolja 2 tsk[...]
Källa: recept.nu