Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 23 recept
100 g riven Allerum Präst 300–400 g kalvfilé flingsalt och svartpeppar 3 msk kallpressad olivolja 1 msk balsamvinäger 1 msk hallonvinäger 1 mogen avokado 1[...]
Källa: skanemejerier.seAntal portioner: 6 Ingredienser 300 g hälleflundra, odlad 200 g rå scampi, delade kryddmix av 1 tsk chiliflakes, 1 krm salt och peppar ur kvarn Citrussallad:[...]
Källa: recept.nuJag gillar som sagt förrätter och en av mina favoriter i den kategorin är carpaccio på oxfile. Igårkväll när vi åt en trerättersmiddag utan varmrätt (två[...]
Källa: minmatblogg.blogspot.seGå till en saluhall och be personalen i köttdisken om fyra skivor carpaccio på oxfilé (ca 300 g). Då får du riktigt lövtunna skivor som riktigt smälter i[...]
Källa: paskok.blogspot.seAtt äta rått kött kan många tycka är lite läskigt. Köttet i sig smakar inte så mycket, det är kryddan och tillbehören som förgyller rätten. Visst skall man[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seFjantigt gott! Carpaccio med sikrom och pepparrot ca 100 g oxfilé 3 msk sikrom 0,5 dl creme fracihe pepparrot salt svartpeppar gräslök Frys köttet. Skiva sedan[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seMorrn och en härlig lördag på er! En lördag som inte har någonting inbokat i kalender för vår del, så idag blir det fritt fram för alla möjliga tänkbara idéer[...]
Källa: gourmetmorsan.blogspot.seEn riktigt imponerande rätt att bjuda på och faktiskt mycket lättare att göra än vad man kan tro. De här rätten fick även min svärmor att våga smaka, trots att[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seIgår vaknade jag upp med en kvarts förkylning. Och jag kan lova att det här är en sån här rackare som bara är semi. En sån som man drar på i flera veckor coh[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seFantastiskt god förrätt. Jag har bloggat om den förut men den är värd ännu en plats i rampljuset. Tips till nyårsafton! Carpaccio med löjrom och pepparrot ca[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seÅrets sista blogginlägg. Den här godingen vet ni ju att jag bloggat om förut. Men här kommer den med bresaola istället för oxfilé. Då behöver man inte vänta på[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 400 g oxfilé i tunna skivor (be om hjälp i köttdisken) 120 g parmesanost 1 st selleristjälk + selleriblad 8 msk olivolja Salt,[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 300 g Ungnötsbiff från Ejmundsgård 16 st Primör rödbetor, kokta 1 dl Spritärtor pillade & blancherade 1 rulle Covrée från[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 100 g fint riven Prästost, 12 mån 350 g kalvfilé, ca flingsalt svartpeppar 3 msk kallpressad olivolja 1 msk balsamvinäger 1[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 200 g saltrulle eller oxfilé 0.25 st baguette, i tunna skivor 1 näve kantareller 1 msk olivolja till stekning Flingsalt, efter[...]
Källa: recept.nu