Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Kring flytten med allt vad det innebär var det ingen som orkade baka här hemma, utan vi fick äta köpebröd. För det mesta köpte vi Saltå kvarns bröd som[...]
Källa: ekovardag.blogspot.seNu så kommer ni äntligen att få se resultatet av min surdeg som jag först inte trodde skulle bli något smaskigt bröd av, MEN jag hade fel. Den mystiska degen[...]
Källa: emmixad.blogspot.seVill berätta en glad nyhet för er som inte vågat er på att sätta en surdeg så finns det nu två olika färdiga surdegar att köpa. En vetesurdeg och en rågsurdeg.[...]
Källa: nylagat.blogspot.seHej Först och främst vill jag bara meddela att temaveckan på bloggen kommer bli "Amerikanska bakverk" som Ni röstat fram. Temaveckan börjar på måndag och[...]
Källa: victoriajohanna.blogspot.seDel IIII God morgon Har degen överlevt natten? Idag är det dags för matning av surdegen och nu ska det vara aktivitet i den med bubblor och en syrlig doft.[...]
Källa: victoriajohanna.blogspot.seMin vildjäst har nu stått fem dagar i ca 25-30grader. Det har bubblat i burken och locket har varit halvstängt. För att ta tillvara på vildjästen så började[...]
Källa: eco-dietista.blogspot.seNi som har provat att baka med surdeg vet att det tar tid. Det tar dagar. Och det blir inga bra foton av det hela.... Min surdegsgrund har stått till sig i[...]
Källa: godmatirattantid.blogspot.seMin surdeg startade jag i juli 2010, jag sökte helt enkelt på nätet, och hittade ett recept som inte var för avancerat. Jag följde anvisningarna precis, här[...]
Källa: locketpa.blogspot.seDegen har börjat komma igång ordentligt. efter knappa dygnet hade den jäst till uppskattningsvis fyrdubbel storlek och bubblade bra. Det var med andra ord hög[...]
Källa: hemkarahanna.blogspot.com