Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 13 recept
Ingredienser 2 st bitar pomeransskal 2 dl sirap 5 dl porter eller öl 50 g Jäst 0.5 msk Salt 1 tsk ingefära 0.5 msk malda nejlikor 1 dl russin 4 dl Grovt[...]
Källa: recept.seEtt mustigt vörtbröd med porter, julmust och olika kryddor. Tänk på att det blir tre stycken stora bröd, så man behöver en stor assistent ( över 5,5 l ) för[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seJakten på det perfekta vörtbrödet fortsätter, men nu är jag riktigt nära. Detta är ett precis lagom kryddat bröd ja jag kan nog inte hitta något fel på det[...]
Källa: minabaktankar.blogspot.seJag har länge varit på jakt efter receptet på det perfekta vörtbrödet. Det får inta vara för mycket kryddor, men inte heller för lite. Det ska vara lagom[...]
Källa: minabaktankar.blogspot.seDet är lustigt det här med julmaten, innan och under jul är jag så sugen på alla julsmaker och det smakar såå gott men efter jul vill jag inte se åt en[...]
Källa: smattgott.blogspot.sePÅ OCH AV.... Hoppas er helg har varit lika bra som min och att era batterier är laddade! Min man säger att jag har en på och av knapp; antingen kör jag all in[...]
Källa: arstidsboden.blogspot.comI år bakade jag vörtbröd med lite surdeg och reducerad svagdricka. Ett saftigt och mustigt vörtbröd. Långa jästider, men det är värt det! Ingredienser till 2[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seIngredienser Fördeg: 1000 g svagdricka 335 g vört eller mörk sirap 125 g socker 150 g jäst 1875 g bagerisikt (rågsikt) Deg 2: 65 g smör 7 g kardemumma 5 g[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 limpor Färdigt på: 2 h Ingredienser Vörtbröd 100 g smör 50 g jäst för söta degar 2 flaskor porter 33 cl julmust 0,5 msk kryddnejlika, malen[...]
Källa: recept.nuIngredienser 50 g jäst 50 g Svenskt Smör frÃ¥n Arla 2 dl julmust 33 cl porter 250 g Arla Köket Kesella ® kvarg lätt 1 dl mörk sirap 2 tsk salt 2 tsk malen[...]
Källa: arla.seNu har vi bakat färdigt vårat vörtbröd, barnen och jag har provsmakat en skiva och det blev riktigt gott. Limporna blev luftiga med en riktigt god lagom[...]
Källa: hallonblabar.blogspot.seSå har jag bakat årets första vörtbröd. Det blev ett bröd utan surdeg men med både fördeg och skållning. Jag använde svagdricka som degspad men det går lika[...]
Källa: iingeborgskok.blogspot.seVörtbröd hör skinkan till och denna sats räcker till tre rejäla limpor. Trots att jag inte älskar russin så får åka med i detta bröd, antar att det är fler än[...]
Källa: mingodasida.blogspot.se