Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
600 g kalvfilé 1/2 dl olivolja 1/2 dl hackad oregano 1 tsk salt peppar Risotto: 2 dl avorioris 1 dl vitt vin 1 dl Vispgrädde 1 finhackad schalottenlök 2[...]
Källa: skanemejerier.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 40 min Ingredienser 600 g kalvfilé salt vitpeppar vetemjöl 8 st sparrisar 8 st hummerklor 4 skivor svart tryffel eller[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 50 min Ingredienser 800 g kalvfilé 50 g smör 2 dl mjöl 1 st färsk kokt hummer (amerikansk) 1 knippe grön sparris socker 1 st[...]
Källa: recept.nuIngredienser Kalvfilé Oscar 8 st kalvfilé, à 80 g Salt och peppar Smör till stekning Choronsås 1 st schalottenlök 0.5 dl rödvinsvinäger 7-8 st vitpepparkorn[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 600 g putsad kalvfilé 3 st bakpotatis Chèvresås smör eller olja 2 st schalottenlökar 1 knippe timjan 2 st lagerblad 5 st[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 20 min Ingredienser 700 g kalvfilé i bit Marinad Färsk rosmarin Färsk basilika Vitlökspeppar Örtsalt 0.5 dl olja[...]
Källa: recept.nuKALVFILÉ MED CHAMPAGNESÅS Vad sägs om rosastekt kalvfilé med läcker champagnesås? En lyxig festrätt att servera vid speciellt högtidliga tillfällen. 4[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.comEtt recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Har länge gått och suktat efter detta lyxiga receptet, men har velat spara det till ett speciellt[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 4 kalvfiléer á 100 g, eller fläskfilé 250 g champinjoner 1 glas portvin 2 dl vispgrädde citron smör paprikapulver salt och[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 100 gr kalvfilé per person Choronsås: 100 g bearnaisesås 2 tsk tomatpuré Dekorera: 8 st sparris 4 st hummerklor 4 skivor[...]
Källa: recept.nuEn riktigt läcker helgrätt, inspirerad av den italienska rätten saltimbocca alla romana. Den hade varit mer autentisk om jag hade skippat grädden i såsen, men[...]
Källa: susie-i-koket.blogspot.se