Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 1 dl vitt vin 3 dl grädde 6 st schalottenlökar 200 g trattkantareller (cirkamängd) 1,5 msk kantarell- eller kycklingfond 5 dl[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 25 g torkad karljohanssvamp 300 g champinjoner 2 gula lökar 4 vitlöksklyftor 2 dl vitt vin 5 dl hönsbuljong 3 dl grädde 200 g[...]
Källa: recept.nuJag har varit ute och plockat svamp i skogen i flera omgånger, oftast med barnen i släptåg. Inget ger lugn och ro i själen, som att ta en skogspromenad och har[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seJag har varit ute och plockat svamp i skogen i flera omgångar, oftast med barnen i släptåg. Inget ger lugn och ro i själen, som att ta en skogspromenad och har[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seEtt av mina bättre party-trick på hösten är att börja med en värmande soppa till drinken. Några spröda chips av svart- eller grönkål ger sälta och krispighet.[...]
Källa: elsasskafferi.blogspot.seEtt recept från boken Mannerströms husmanskonster av Leif Mannerström. Scannade igenom boken för att hitta något gott att laga till middag och då blev det[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 20 min Ingredienser 200 g champinjoner, skivade 100 g trattkantareller 1 dl vitt vin 4 dl vatten eller svamp/grönsaksbuljong 3[...]
Källa: recept.nuEftersom jag inte har haft tillgång till internet över sommaren har jag inte kunnat skriva några blogginlägg men gudarna skall veta att ugnen har gått varm.[...]
Källa: smakligtochgott.blogspot.seEftersom jag inte har haft tillgång till internet över sommaren har jag inte kunnat skriva några blogginlägg men gudarna skall veta att ugnen har gått varm.[...]
Källa: smakligtochgott.blogspot.seEftersom jag inte har haft tillgång till internet över sommaren har jag inte kunnat skriva några blogginlägg men gudarna skall veta att ugnen har gått varm.[...]
Källa: smakligtochgott.blogspot.seEn god och enkel svampsoppa att laga under höstens svampturer eller senare under vintern/våren när frysen är fyll med svamp och det inte finns vidare många[...]
Källa: parimatlagning.blogspot.se