Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 13 recept
Antal portioner: 2 Ingredienser 2 skinkschnitzlar pressad citron 1 dl vetemjöl 1 ägg, uppvispat 2 dl ströbröd salt och peppar paprikapulver rapsolja och[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 4 skivor kalvinnanlår, ca 600 g 1/2 tsk salt 2 krm malen vitpeppar 2 ägg 1/2 dl vetemjöl 1 dl ströbröd 1-2 dl matolja till[...]
Källa: recept.nuSista dagen och sista rätten i farmorsveckan. Jag tror att Wienerschnitzel var farmors favoriträtt. Helst skulle den avnjutas med rödvin i goda vänners lag,[...]
Källa: paskok.blogspot.seSå kommer vi till maten som ska inmundigas i all denna österrikiska rekvisita. Wienersscnitzel och apfelstrudel är något jag verkligen förknippar med[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seWienerschnitzel med rösti och gröna ärtor/morötter Jag såg "Vad blir det för mat?" i söndags med Per Moberg. Han gjorde schnitzel och där fick jag[...]
Källa: frokensandralagar.blogspot.seEn tjock panering och rikligt med smör & olja vid stekning är ett måste när jag lagar wienerschnitzel. Den bästa schnitzeln jag ätit finns på Restaurang[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seHar fått lite fnatt på att panera de varse kött. Dagarna innan ju var vi Berlin och njut av julatmosfären bland julmarknader, drack gluhwein tyskarnas typ av[...]
Källa: kalasmums.blogspot.seDenna gamla klassiker lagar man alltför sällan. Det gäller bara att få tag på kalvschnitzel. Detta är mannens val på veckomenyn. Wienerschnitzel med[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seWienerschnitzel ska ju egentligen göras på kalvkött men jag använde mig här av fläskkött, blev minst lika gott! Det ska vara dubbelpanering på en[...]
Källa: matochodla.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 4 skivor kalvinnanlår, ca 600 g 1/2 tsk salt 2 krm malen vitpeppar 2 ägg 1/2 dl vetemjöl 1 dl ströbröd matolja 4 citronklyftor[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 4 skivor kalvkött från innanlår, à ca 140 g Till panering: salt peppar från kvarn 2 ägg ströbröd Till fritering: 4 dl matolja[...]
Källa: recept.nuEn tidigare kollega till mig hävdade med emfas att Wienerschnitzel var ett argentiskt påfund. Hur det verkligen förhåller sig, låter jag vara osagt, sanningen[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seAntal portioner: 75 min Färdigt på: 4 Ingredienser 600 g kalvinnanlår 8 fasta potatisar 8 sardellfiléer 1 msk kapris 1 msk persilja, hackad 2 nävar[...]
Källa: recept.nu