Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Sista dagen och sista rätten i farmorsveckan. Jag tror att Wienerschnitzel var farmors favoriträtt. Helst skulle den avnjutas med rödvin i goda vänners lag,[...]
Källa: paskok.blogspot.seWienerschnitzel med rösti och gröna ärtor/morötter Jag såg "Vad blir det för mat?" i söndags med Per Moberg. Han gjorde schnitzel och där fick jag[...]
Källa: frokensandralagar.blogspot.seHur var det nu Goethe skrev i jaktstugan.. Über alle Schnitzeln ist Ruh? Idag blir det i alla fall just schnitzel på programmet. Min kärlek till den här rätten[...]
Källa: hungerhowls.blogspot.seHar fått lite fnatt på att panera de varse kött. Dagarna innan ju var vi Berlin och njut av julatmosfären bland julmarknader, drack gluhwein tyskarnas typ av[...]
Källa: kalasmums.blogspot.seEn klassiker! Här serverar jag den på svenskt sätt med ansjovis och kapris. I Österrike serveras en rejäl citronklyfta och inget annat. 2 portioner 2 skivor[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seDenna gamla klassiker lagar man alltför sällan. Det gäller bara att få tag på kalvschnitzel. Detta är mannens val på veckomenyn. Wienerschnitzel med[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seWienerschnitzel ska lagas på kalvkött. Denna maträtt har, som hörs på namnet, sitt ursprung i Wien. Schnitzel kommer från tyskans sniz = skiva och schneiden =[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seEtt recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Lätt att göra och väldigt gott! 4 portioner 800 g kalvinnanlår 2 dl vetemjöl Salt och nymalen[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 75 min Färdigt på: 4 Ingredienser 600 g kalvinnanlår 8 fasta potatisar 8 sardellfiléer 1 msk kapris 1 msk persilja, hackad 2 nävar[...]
Källa: recept.nu