Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Antal portioner: 2 Ingredienser 2 skinkschnitzlar pressad citron 1 dl vetemjöl 1 ägg, uppvispat 2 dl ströbröd salt och peppar paprikapulver rapsolja och[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 4 skivor kalvinnanlår, ca 600 g 1/2 tsk salt 2 krm malen vitpeppar 2 ägg 1/2 dl vetemjöl 1 dl ströbröd 1-2 dl matolja till[...]
Källa: recept.nuSå kommer vi till maten som ska inmundigas i all denna österrikiska rekvisita. Wienersscnitzel och apfelstrudel är något jag verkligen förknippar med[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seEn tjock panering och rikligt med smör & olja vid stekning är ett måste när jag lagar wienerschnitzel. Den bästa schnitzeln jag ätit finns på Restaurang[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seDenna gamla klassiker lagar man alltför sällan. Det gäller bara att få tag på kalvschnitzel. Detta är mannens val på veckomenyn. Wienerschnitzel med[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seWienerschnitzel ska ju egentligen göras på kalvkött men jag använde mig här av fläskkött, blev minst lika gott! Det ska vara dubbelpanering på en[...]
Källa: matochodla.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 4 skivor kalvinnanlår, ca 600 g 1/2 tsk salt 2 krm malen vitpeppar 2 ägg 1/2 dl vetemjöl 1 dl ströbröd matolja 4 citronklyftor[...]
Källa: recept.nuEn tidigare kollega till mig hävdade med emfas att Wienerschnitzel var ett argentiskt påfund. Hur det verkligen förhåller sig, låter jag vara osagt, sanningen[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seAntal portioner: 75 min Färdigt på: 4 Ingredienser 600 g kalvinnanlår 8 fasta potatisar 8 sardellfiléer 1 msk kapris 1 msk persilja, hackad 2 nävar[...]
Källa: recept.nu