gulaschsoppa per morberg | pizzasallad per morberg | grönkålssoppa per morberg | grönkålssoppa morberg | rättikagratäng halv åtta hos mig | per Norberg hummer | gulaschsoppa köttfärs per morberg
Inloggning

Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept

Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!

Glömt lösenord?

Ingredienser 0,75 kg färskpotatis(ar) 150 gram sockerärtor 250 gram körsbärstomater 4 st salladslök(ar) 1 ask solrosskott , eller ärtskott Vinägrett 1 msk dijonsenap 2 msk pressad citron 0,75 dl rapsolja 1 msk vatten salt och peppar Tillagning 1. Borsta potatisen noga. Koka den 10–15 minuter beroende på storlek. Häll av vattnet och låt potatisen ånga av. 2. Skär sockerärterna i sneda bitar. Halvera körsbärstomaterna. Skär salladslöken i ringar. 3. Rör ut senapen med citronen. Tillsätt de andra ingredienserna till vinägretten och skaka samman i en burk med lock. 4. Halvera den nykokta potatisen eller skär den i bitar om det är större potatisar. Lägg i en skål tillsammans med sockerärter, tomater och salladslök. 5. Häll över dressingen och blanda alltsammans försiktigt. Toppa med solrosskotten. Recept: Ingrid Eriksson Foto: Malin Hoelstad Styling: Victoria Nordström

Källa: tasteline.com

Recept999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recept999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy