Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Ingredienser 0,75 kg färskpotatis(ar) 150 gram sockerärtor 250 gram körsbärstomater 4 st salladslök(ar) 1 ask solrosskott , eller ärtskott Vinägrett 1 msk dijonsenap 2 msk pressad citron 0,75 dl rapsolja 1 msk vatten salt och peppar Tillagning 1. Borsta potatisen noga. Koka den 10–15 minuter beroende på storlek. Häll av vattnet och låt potatisen ånga av. 2. Skär sockerärterna i sneda bitar. Halvera körsbärstomaterna. Skär salladslöken i ringar. 3. Rör ut senapen med citronen. Tillsätt de andra ingredienserna till vinägretten och skaka samman i en burk med lock. 4. Halvera den nykokta potatisen eller skär den i bitar om det är större potatisar. Lägg i en skål tillsammans med sockerärter, tomater och salladslök. 5. Häll över dressingen och blanda alltsammans försiktigt. Toppa med solrosskotten. Recept: Ingrid Eriksson Foto: Malin Hoelstad Styling: Victoria Nordström
Källa: tasteline.com