Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 20 recept
Rabarberna växer för fullt i trädgården, trodde inte de skulle bli så många, men nya är på väg upp och några bör nog skördas snart innan de blir allt för[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seLite kall rabarberkompott med vaniljglass och havreflarn är aldrig fel nu när vi haft så fina sommardagar. Gäller att passa på att köpa rabarber i affären nu[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seEfter en härlig, lite regnig helg i Åbos skärgård så fick jag med mig massa rabarber . Större rabarber än där det har jag nog aldrig sett! Dagen kommer bland[...]
Källa: emiliasmatochbak.blogspot.seDet är nu äntligen säsong för rabarber igen, april till augusti månad brukar man kunna köpa svenskodlade rabarber i handeln. Har du förmånen med rabarber hemma[...]
Källa: endoftavnybakt.blogspot.seNu är första dagen avklarad på sista arbetsveckan innan semestern. Men det känns inte så jättejobbigt att jobba när det ändå inte är något speciellt[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seSött och surt i en härligt kombination. Jag använde lite för stora glas när jag gjorde detta - det blev lite väl mycket.... Jag tror att med mindre glas[...]
Källa: minabastareceptochnagratill.blogspot.seRabarbern växer för fullt och för ett par veckor sedan gjorde jag rabarberkompott som vi åt med lite grädde men det är ju också väldigt gott med mjölk.[...]
Källa: salstamm.blogspot.seJag fick som sagt en hel bunt med rabarber från grannen och efter att jag gjort rabarberpaj så hade jag fortfarande 1 kg kvar som behövde bli något. Efter lite[...]
Källa: skolkocken.blogspot.seHär kommer ett rabarberrecept till, kan bli ännu fler framöver. . . . Denna gång en dessert med en blandning av sött och syrligt. 4 port. Rabarberkompott 6[...]
Källa: smattgott.blogspot.seIngredienser 400 gram rabarber 0,5 st vaniljstång 1 dl socker 0,5 dl vatten Tillagning 1. Skölj och skär rabarberstjälkarna, först på längden och sedan i 4 cm[...]
Källa: tasteline.comJag har inte lyckats så bra med rabarber tidigare. Smulpajer har väl gått bra, men det är typ det. Jag gillar inte att hälla i massa socker och då blir det[...]
Källa: matforendam.blogspot.seLagom när rabarberna försiktigt börjat sticka upp sina kulliga huvuden ringde det på dörren en mycket tidig morgon. Jag var allena hemma och fortfarande i[...]
Källa: hemkarahanna.blogspot.comTill 4 personer behövs: 450 g rabarber / 2 dl vatten / 2 dl strösocker / 1 vaniljstång / 2 tsk potatismjöl Skölj rabarbern och skär i bitar, lägg den i en[...]
Källa: catsbakochmat.blogspot.seDen här rabarberkompotten har jag använt som fyllning i bullar. Väldigt gott. Så passa på nu medans det finns rabarber kvar i trädgårdarna!! Sist gjorde jag[...]
Källa: heidibakar.blogspot.seEn härlig dessert nu när vi hälsar försommaren! 4 portioner 400 g späd rabarber 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1 dl vatten 4 skivor sockerkaka (hemgjord[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.se