Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 50 min Ingredienser Wienerschnitzel 800 g kalvinnanlår 5 dl vetemjöl 5 dl ströbröd 5 ägg smör och matolja 2 citroner 100 g[...]
Källa: recept.nuEn klassiker! Här serverar jag den på svenskt sätt med ansjovis och kapris. I Österrike serveras en rejäl citronklyfta och inget annat. 2 portioner 2 skivor[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seWienerschnitzel ska lagas på kalvkött. Denna maträtt har, som hörs på namnet, sitt ursprung i Wien. Schnitzel kommer från tyskans sniz = skiva och schneiden =[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seJag minns att mina föräldrar brukade laga denna rätt när jag var barn. Redan då älskade jag den salta kaprisen och den lite fräna smaken av ansjovisfiléer.[...]
Källa: lena-makeaheadfood.blogspot.seEtt recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Lätt att göra och väldigt gott! 4 portioner 800 g kalvinnanlår 2 dl vetemjöl Salt och nymalen[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 0.8 kg kalvinnanlår (skurna i ½ centimeters skivor eller utbankade) 5 dl vetemjöl 5 dl ströbröd (siktat) 5 st ägg 200 g smör 1[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Wienerschnitzel 800 g kalvinnanlår 2 dl vetemjöl 2 st ägg 2 dl ströbröd Salt, efter smak Peppar, efter smak smör och olja till[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 1h Ingredienser 800 g wienerschnitzel (800 gram är ungefär 4 stycken) salt peppar 2 dl vetemjöl 2 st ägg 2 dl ströbröd smör och[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 30 min Ingredienser 0,8 kg kalvinnanlår, skurna i 0,5 cm skivor eller utbankade 5 dl vetemjöl 5 dl ströbröd, siktat 5 ägg 200 g[...]
Källa: recept.nu