Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
En lyckträff, den gick hem hos hela familjen! Mazarinkaka 400 g mandelmassa några droppar bittermandelarom 4 st ägg 2 msk vetemjöl 1.5 tsk bakpulver Riv[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seEtt recept som kommer från Maud Onnermarks "Lättlagade Desserter", en vansinnigt god paj med apelsin och passionsfrukt. Jag valde bort marängen från[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seBakade bullar idag, en hel liter. Halva satsen gjorde jag vanliga kanelbullar av och andra satsen gjorde jag hallonknutar av. När jag bakar bullar, använder[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seEftersom att jag inte kommit igång med bakningen, så letade jag upp några bilder på tårtor jag gjort tidigare. Jordgubbsprincessen gjorde jag till mina[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seJag gör helst min müsli själv, den man köper på affären smakar aldrig som jag vill. Hittade ett recept, i Matmagasinet, som jag utgått ifrån, men har tillsatt[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seHittade det här receptet på matbloggen Kryddburken och har länge velat prova. Minskade receptet, hon hade bakat på 6 ägg, jag tyckte att det räckte på 4 ägg +[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seMina favoritmuffins, men det är inte många som tycker som jag, då dem har en väldigt speciell kryddning. Receptet kommer från Lisa Förare Winbladh, då hon var[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seEn kollega fick strax före jul en påse med lakritsfudgeskorpor, och det tyckte jag var en lite underlig smaksättning och tänkte att det måste jag bara prova[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seIgår bakade jag brownies med krämig limeglasyr, riktigt goda men jag tror dem skulle bli ännu godare med en chokladglasyr av nåt slag. Ska definitivt prova[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seFör ett tag sen gjorde jag Lakrits Biscotti, använde då ett recept, ur Aftonbladets och Tastelines Småkakor, som grund. I orginalreceptet är det hackad[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seIdag blev det morotskaka, min kompis "Plingis" favorit! Brukar vanligtvis göra den på 4 ägg, men den här gången gjorde jag den lite större. Morotskaka med[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seHar bakat chokladgömmor idag, bullar med chokladfyllning i och kardemummaströssel uppe på. Godare bullar finns nog inte, om ni frågar mig! Vanligtvis brukar[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seBakar ganska ofta tekakor av olika sorter, tycker det är enkelt och det går rätt fort. Här kommer ett recept med kesella... Havretekakor med linfrö 3 dl mjölk[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seEn väldigt mumsig kladdkaka, speciellt om man gillar After Eight. Receptet kommer från Mia Öhrns "Kladdkakor", men där kallas den "Mintchokladkaka". Den blev[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.seHittade ett recept i "Kakor till kaffet", en kakbok från 80-talet som jag köpt på nån loppis nångång. En lite tyngre kaka, med kaffe och hackad choklad i,[...]
Källa: boulangeriet.blogspot.se