Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
En i veckan.. ja men eller hur.. Ok, om sanningen ska fram så är tanken att de flesta stoutar ska drickas i stugan. Därav namnet - Stugstouten. Inte för att[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.seÄntligen vår vibbar. Snön lyser fortfarande vitt i trädgården men vädret tillåter hopp om varmare tider. Minsta dottern har lärt sig cykla, sonen cyklar[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.seSom vissa kanske vet så har vi köpt en liten del av himmelriket - närmare bestämt en stuga i Grövelsjön. Snö, fjäll, skidåkning och stugmys framför den öppna[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.seIbland behövs det bara en rejäl spark i arselet. Förlåt min franska men faktiskt. Jag hade ju huvudet långt ner i Brunellomyllan, vad hände? Tja, livet för att[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.seDet händer inte ofta nu för tiden men någon gång då och då letar sig smaklökarna ner till El Stockholmo för en liten svängom. Nu var det således dax,[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.seBlir inte det här en sommarplåga , ja då vet inte jag. Vi kan börja med flaskformen, sådär kitschigt snygg med flärd och blingbling. Och smaken sedan, flörtigt[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.seIbland är det skönt att ha flera , ganska ofta om jag ska vara helt ärlig. Men i det här fallet är det snarast syndigt trevligt. Det har gått några flarror och[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.se-Du langar fram vin efter vin som jag gillar. Orden är fruns och det är bara att instämma. Mitt pågående Brunello 2012 projekt är verkligen en Eriksgata i[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.sePlopp, mörk, potent, chokladdoppade körsbär i likör. Trots att det drar åt en modernare skapelse så finns det en elegantare lättare sida i doften. Doften[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.seDet har varit ett himla snack om Charles Heidsieck på sistone. Lyckad marknadsföring, bra vin eller mest troligt, en kombination. Hursom spelar det ingen roll,[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.seÖmsom vin, ömsom vatten. Eller snarare ömsom hagel, ömsom sol. Det är tur att man är en inbiten grillare annars kanske man hade fallit till föga och stekt[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.seVid först anblicken borde jag inte gilla det här. Det är mörkt, lite murrigt men en tydlig kyss av ekfaten. Dessutom verkar den ha tagit några stänkare för[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.seDet finns och ska finnas vin för alla smaker. Det viktigaste är att hitta din sweetspot. Kanske, bara kanske, har du turen att gilla mycket. Jag gillar mycket.[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.seEfter dagens tillbakagångar kände jag för att vara lite vild and crazy. Halvtorr Riesling till den kulinariska höjdaren fiskpinnar med potatismos. Ska tillägga[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.seJag vet inte om det framgår vilken nybörjare jag verkligen är på vin. Troligtvis allt för väl men det är lite av tanken och tjusningen. För att understryka[...]
Källa: svenssonsmakaren.blogspot.se