gulaschsoppa per morberg | pizzasallad per morberg | grönkålssoppa per morberg | grönkålssoppa morberg | per Norberg hummer | gulasch per morberg | per moberg päron | biff greta morberg
Inloggning

Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept

Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!

Glömt lösenord?

Se alla webbplatser


Recept:

Saker grillade i sitt eget skal

Det tycks vara rätt vanligt att förkoka grönsaker som kräver lång tillagningstid innan de läggs på grillen. Men faktum är att med lite tålamod och en rätt[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
Nudelsoppa

En gång i tiden var korv det enda alternativet för gatumat i Stockholm. Men hösten 2010 lades plötsligt alla korvmojar ner och gjordes om till Thaikiosker.[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
Lammgryta

Det tjänar väl inget till att förneka det: hösten är här. Vi ställer in grillen och plockar fram stekgrytan. Dags för långkok! Lammbog går utmärkt att grilla,[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
Fasan i gryta

2 personer, möjligen tre med förrätt. Det är är så enkelt och så gott. Vissa hävdar att det bara går att äta brösten, men det är väl värt att gnaga på låren. 1[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
Kofta

Den här påminde mig om hur det är äta indisk mat i låt oss säga Nairobi eller Singapore (har inte varit i Indien, bara på ställen där det finns exilindier...),[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
Recept: Fläskkotlett med kappa

Låt oss börja med fläsk. Fläsk är sannolikt den mest underskattade och misshandlade råvaran som finns, och då är konkurrensen hård på det området. Alla kan[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
Recept: Entrecôte avec Sauce Bordelaise

Vi går väl vidare med att beta av en klassiker, närmare bestämt entrecôte. Ytterligare närmare bestämt: nämnda styckdetalj med Sauce Bordelaise. Min franska är[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
Recept: enkel Béarnaise

Ok. Körde vi bordelaise förra gången måste vi väl beta av en ohotad klassiker denna gång: Sauce Béarnaise. Bea även kallad här hemma. Uppkallad efter provinsen[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
Därför vinner Frankrike duellen

En långt pågående diskussion vid lunchbordet har berört den kanske största gastronomiska frågan genom tiderna: Frankrike eller Italien? Frankofilen M[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
Recept: barbecuesås

Nu börjar grillsäsongen mina damer och herrar, och det är inte en minut för tidigt. Om träkolsgrillning finns mycket att säga, och jag vågar utlova en kommande[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
Château Belair Lagrave med lammlägg

Den här gången känns det som att vinet är huvudsaken. I Systembolagets tillfälliga sortiment har det dykt upp en lika gloriös som sällsynt överraskning: mogen,[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
Om Bistro Suds hamburgare

Ingen matlagning idag, gräsänkling. Hamnade nere på Bistro Sûd på Swedenborgsgatan, och testade hamburgaren till slut - efter att ha föredragit annat gott på[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
So it's come to this: soft tacos

Jag vågar hävda att det är få maträtter som väcker så mycket avoga känslor ur ett svenskt perspektiv som tacos. Bara ordet riktigt frammanar känslan av[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
Besök på Pane Vino

Bröd och vin. Som koncept och i skrift låter det oemotståndligt, oavsett om det funkar mindre bra i praktiken. Tänk bara på St:Johns bakficka Bread and Wine i[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se
Welcome to Chinese BBQ: Pork Muu Daeng

Jag och det östasiatiska köket var nära vänner när jag var i tjugoårsåldern, men sedan dess har vår relation blivit ganska kylig. Trots det finns det[...]

Källa: hungerhowls.blogspot.se

Recept999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recept999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy