Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Idag bakades det vinbärskaka tillsammans med mamma. Denna kaka smakar allra godast ljummen med lättvispad vaniljvisp. 2 ägg 2 dl socker 2 dl vetemjöl 100 g[...]
Källa: mariasfrestelser.blogspot.seIdag har jag bjudit våra gäster på vinbärskaka. Man kan ta vilka vinbär man vill, men jag brukar blanda svarta, röda, vita och gröna (ja det finns faktiskt[...]
Källa: minabaktankar.blogspot.seDenna kaka blir lite som en kladdkaka i konsistensen - fast den smakar inte alls så. Grädde eller glass passar bra till. 3 dl röda vinbär + lite socker 2 ägg 2[...]
Källa: minabastareceptochnagratill.blogspot.seNu har jag gjort väldigt mycket som innehåller bär från det vilda.Nu blev det en röda vinbärs kaka.Det hittade jag hos www.cupcupcake.blogg se,där jag såg[...]
Källa: smulansbakblogg.blogspot.seJust nu mognar vinbären i trädgården. Då passar det att baka en god kaka med vinbär. Ugnstemperatur 225 grader 2 ägg 2 kkp mjöl 2 kkp socker 1 msk vaniljsocker[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seJag har haft ett riktigt överflöd av vinbär i år, både svarta, röda och vita. Efter saftningen får det bli en kaka tycker jag. Jag är riktigt förtjust i surt[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seVinbär har vi mängder i trädgården. Då kan man passa på att baka en kaka i långpannan. Ugnstemperatur 175 grader 4 ägg 4 dl socker 5 dl vetemjöl 5 dl röda[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seJag har haft ett riktigt överflöd av vinbär i år, både svarta, röda och vita. Efter saftningen får det bli en kaka tycker jag. Jag är riktigt förtjust i surt[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seNu har jag gjort väldigt mycket som innehåller bär från det vilda.Nu blev det en röda vinbärs kaka.Det hittade jag hos www.cupcupcake.blogg se,där jag såg[...]
Källa: smulansbakblogg.blogspot.seNu är det fullt i trädgården med olika sorters vinbär. Då passar det att baka en lättbakad kaka. Ugnstemperatur 225 grader 2 ägg 3 dl mjöl 3 dl socker 1 msk[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.se