Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Det här blev riktigt gott, och väldigt LCHF-igt, det är väl bara sirapen man ska skippa om är riktig taliban. Rätten kan tyckas lite omständig, men värd[...]
Källa: familjensfavoritmat.blogspot.seHuvudnumret i det här inlägget är brysselkål och schalottenlök som bakas knaprigt i ugnen med ett bröd- och parmesanströssel, lite rosmarin och olivolja. Ett[...]
Källa: lottakruse.blogspot.seGod kväll, nu är det snart dax att lägga sig under täcket :-) Men först tänkte jag lägga in dagens mat också, så inte det blir utdraget till nån annan dag,[...]
Källa: matochannatgott.blogspot.sePå Ica i veckan sålde de brysselkål för 5 kr, hur bra är inte det! Älskar de små gröna godingarna. Det hade mitt tonåriga jag aldrig trott att jag skulle säga.[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seBrysselkålen planterades länge här hos mig för att maken tyckte om den, har själv också blivit förtjust i den så nu får den vara med alla år. Brysselkålen, är[...]
Källa: gelashemochtradgard.blogspot.seBrysselkålen är den yngsta varianten av kålväxterna. Den uppkom troligen i Belgien på mitten av 1700-talet. Vissa historiker hävdar dock att redan romarna[...]
Källa: gelashemochtradgard.blogspot.sePå Ica i veckan sålde de brysselkål för 5 kr, hur bra är inte det! Älskar de små gröna godingarna. Det hade mitt tonåriga jag aldrig trott att jag skulle säga.[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seAntal portioner: 9 Ingredienser 1 kg brysselkål 250 g pancetta, utan svål skuren i tärningar på 1 cm 1 msk vegetabilisk olja 30 g smör 250 g konserverade[...]
Källa: recept.nuDet drar ihop sig för ännu ett bokslut och det är nog första året någonsin jag ätit så lite sött och fett över julen som jag gjort i år. Inga pepparkakor har[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.seEn dag i mataffären, när jag plockade till mig ett par sötpotatisar, tittade en äldre man nyfiket och frågade mig hur de smakar. Tja, lite som morötter, eller[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.seDet har blivit en del brysselkål den senaste tiden. Oftast gör jag inget avancerat annat än slungar dom i lite senap eller stänker över lite balsamicovinäger[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.se