Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 12 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 4 portionsfiléer av makrill salt och malen vitpeppar 4 msk vetemjöl smör till stekning Rabarberkompott: 150 g rabarber 1/2 dl[...]
Källa: recept.nuFärsk makrill har jag aldrig ätit tidigare (vad jag vet i alla fall) utan oftast brukar det bli makrill i tomatsås eller rökt makrill. Vi behöver bli mycket[...]
Källa: ijennyskok.blogspot.seStekt makrill, potatis, sky och rårörda lingon - finns det något godare? Maken fick steka makrillen på grillen för att slippa stekoset inne och gjorde sedan en[...]
Källa: kokmedljuvligadofter.blogspot.seStek makrill är alltid tacksamt att servera i vårt hus, tillbehören kan varieras i det oändliga, här en variant med spenat och vitlök. 4 personer Här serverad[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seMakrill är en nyttig fisk som vi ofta återvänder till, vi gillar den knaprigt stekt med smakrika tillbehör att det dessutom går fort gör ju inte saken sämre.[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seMakrill är en nyttig fisk som vi ofta återvänder till, vi gillar den knaprigt stekt med smakrika tillbehör att det dessutom går fort gör ju inte saken sämre.[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seGod och nyttig mat med smak av medelhavet Ingredienser 4 personer: 1 pkt. makrillfilé à 400 gr kolla att den är msc märkt 200 gr spenat det finns bladspenat i[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seEtt säkert vårtecken! Makrillen har gått till och är nu som allra bäst. Spenaten kan ersättas med grönkål eller svartkål. 2 portioner 4 små makrillfiléer salt[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seMakrillfiléer i en god sås med grov senap och massor av dill är en god sommarrätt. Servera med nykokt potatis. Ingredienser till 2 portioner 4 små[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seNu är det dags för garnmakrillen igen! Här kommer en favorit i repris med massor av dill. Servera med nykokt färskpotatis. Ingredienser till 2 portioner 4 små[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seIngredienser 2 st makrill , hela salt och peppar smör , till formen 2 st ägg 2 dl grädde 250 gram spenat muskot, färskriven Till servering 1 st citron(er)[...]
Källa: tasteline.comFärsk makrill har jag aldrig ätit tidigare (vad jag vet i alla fall) utan oftast brukar det bli makrill i tomatsås eller rökt makrill. Vi behöver bli mycket[...]
Källa: ijennyskok.blogspot.se