Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
För ett tag sedan fick jag hem nytt premiummjöl från Kungsörnen. De görs av svenskodlade spannmålssorterna Vinjett och Evolo (Vinjett är tillverkat på vårvete[...]
Källa: amyspieceofcake.blogspot.seLångpannebröd är smidiga tycker jag. Allt gräddas på samma gång och man får portionsbitar färdiga att stoppa i frysen. Fast allra godast är de att äta medans[...]
Källa: bakgladje.blogspot.seSurdeg: 7½ dl vatten 1 msk grovt salt 2 msk flytande honung 300 g klippta rågkärnor 150 g linfrön 50 g sesamfrön 100 g solroskärnor 100 g pumpakärnor[...]
Källa: deffmat.blogspot.seRågbröd Nu är det länge sedan jag hade något inlägg men det betyder inte att jag slutat baka. Tvärtom så bakar jag fortafarande mycket men jag har fått vissa[...]
Källa: iingeborgskok.blogspot.seBakade ett nytt bröd ur tidningen hembakat ikväll och de blev kanongoda! Åt dem som kvällsfika, nybakta med prästost och mjölk...mmm! Jag använde dock rågkross[...]
Källa: pamittlillasatt.blogspot.seRågbröd med russin Fördeg 7 dl Vatten 350 g Rågmjöl fint 400 g Rågmjöl grovt 1/2 dl Linfrön 200 g Russin 3 tsk Salt Huvuddeg 1 ½ dl Vatten 1 pk Jäst 200 g[...]
Källa: doomfood.blogspot.seBakade två limpor igår, en utifrån mitt vanliga recept och ett testade jag med nytt mjöl och lite ny smaksättning i form av rågmjöl och brödsirap. Det[...]
Källa: pamittlillasatt.blogspot.seRågbröd med dubbla surdegar Ett av mina favorit surdegsbröd, saftigt och gott , receptet kommer från Pain de Martin http://paindemartin.blogspot.com/ Dag 1[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seLångpannebröd är smidiga tycker jag. Allt gräddas på samma gång och man får portionsbitar färdiga att stoppa i frysen. Fast allra godast är de att äta medans[...]
Källa: bakgladje.blogspot.se