Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 8 recept
För ett tag sedan fick jag hem nytt premiummjöl från Kungsörnen. De görs av svenskodlade spannmålssorterna Vinjett och Evolo (Vinjett är tillverkat på vårvete[...]
Källa: amyspieceofcake.blogspot.seRågbröd med russin Fördeg 7 dl Vatten 350 g Rågmjöl fint 400 g Rågmjöl grovt 1/2 dl Linfrön 200 g Russin 3 tsk Salt Huvuddeg 1 ½ dl Vatten 1 pk Jäst 200 g[...]
Källa: doomfood.blogspot.seGod Onsdag! Mår ni bra? Regn idag med, men vad gör väl det? Det behövs ju det också. Jag känner mig pigg i alla fall och redo för dagen. Blir nog ett besök på[...]
Källa: heidibakar.blogspot.seJag bakar mest vitt bröd hemma, då familjen föredrar detta, men byter gärna ut delar av det finmalda vetemjölet till graham- eller rågmjöl. Ibland bakar jag[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seBakade två limpor igår, en utifrån mitt vanliga recept och ett testade jag med nytt mjöl och lite ny smaksättning i form av rågmjöl och brödsirap. Det[...]
Källa: pamittlillasatt.blogspot.seRågbröd med dubbla surdegar Ett av mina favorit surdegsbröd, saftigt och gott , receptet kommer från Pain de Martin http://paindemartin.blogspot.com/ Dag 1[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seFörkylningen till trots, det blev två brödbak idag. Tre limpor med morotsbröd och dessa rågbröd. Hade ju äggostvassle i frysen som kom till pass. 2 bröd 50 gr[...]
Källa: annikasbakeryhouse.blogspot.comRågbröd är så himla gott och godare när det får ligga och mogna minst 1 dygn innan man börjar smaka på brödet. Degen görs i 2 dagar, första dagen gör man en[...]
Källa: sandbergsreceptblogg.blogspot.se