Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 23 recept
Långpannebröd är smidiga tycker jag. Allt gräddas på samma gång och man får portionsbitar färdiga att stoppa i frysen. Fast allra godast är de att äta medans[...]
Källa: bakgladje.blogspot.seAtt använda starkt grönt te som degvätska är ovanligt men det ger brödet en syrlig touch. Istället för att använda jäst använder jag ciabatta-mix med[...]
Källa: brodattbaka.blogspot.seSurdeg: 7½ dl vatten 1 msk grovt salt 2 msk flytande honung 300 g klippta rågkärnor 150 g linfrön 50 g sesamfrön 100 g solroskärnor 100 g pumpakärnor[...]
Källa: deffmat.blogspot.seTitt som tätt blir jag sugen på rågbröd bakat med bikarbonat. Det är ett ganska tacksamt bröd att bli sugen på - det går ju så snabbt att tillaga! 1 bröd[...]
Källa: mitt-stora-koksaventyr.blogspot.seJag vet inte riktigt vad som hänt på senaste men jag har inte riktigt haft lust till att baka. Nu försöker jag att komma igång igen med lättare recept och[...]
Källa: sottsaltochsurdeg.blogspot.seEtt recept ur Anna Bergenströms bok Nya Annas Mat . Väldigt goda! 50 g jäst (1 pkt) 2 tsk salt 6 dl ljummet vatten 6 dl rågmjöl 6 dl vetemjöl Smula ner jästen[...]
Källa: mat365.blogspot.seBakade ett nytt bröd ur tidningen hembakat ikväll och de blev kanongoda! Åt dem som kvällsfika, nybakta med prästost och mjölk...mmm! Jag använde dock rågkross[...]
Källa: pamittlillasatt.blogspot.seImorse tillsatte jag 200 g ljummet vatten, 330 g rågmjöl, 50 g grahamsmjöl och 15 g salt. Körde degen på medelhastighet i assistenten ca 15 minuter och sen har[...]
Källa: bagaren-som-smet.blogspot.seRågbröd med russin Fördeg 7 dl Vatten 350 g Rågmjöl fint 400 g Rågmjöl grovt 1/2 dl Linfrön 200 g Russin 3 tsk Salt Huvuddeg 1 ½ dl Vatten 1 pk Jäst 200 g[...]
Källa: doomfood.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser gubbröra 1 l vatten 3 st ägg 1 st rödlök, finhackad 3 msk majonnäs 0,5 tsk salt 1 krm[...]
Källa: tasteline.comJag bakar mest vitt bröd hemma, då familjen föredrar detta, men byter gärna ut delar av det finmalda vetemjölet till graham- eller rågmjöl. Ibland bakar jag[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seIngredienser - 1 portion ¼ skiva (15 g) rågbröd 1 tsk grovt rålakritspulver ½ äpple (50 g) i fina tärningar Saft från 1 pressad citron 1 dl[...]
Källa: deffmat.blogspot.seBakade två limpor igår, en utifrån mitt vanliga recept och ett testade jag med nytt mjöl och lite ny smaksättning i form av rågmjöl och brödsirap. Det[...]
Källa: pamittlillasatt.blogspot.seLångpannebröd är smidiga tycker jag. Allt gräddas på samma gång och man får portionsbitar färdiga att stoppa i frysen. Fast allra godast är de att äta medans[...]
Källa: bakgladje.blogspot.seRågbröd är så himla gott och godare när det får ligga och mogna minst 1 dygn innan man börjar smaka på brödet. Degen görs i 2 dagar, första dagen gör man en[...]
Källa: sandbergsreceptblogg.blogspot.se