Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 17 recept
För ett tag sedan fick jag hem nytt premiummjöl från Kungsörnen. De görs av svenskodlade spannmålssorterna Vinjett och Evolo (Vinjett är tillverkat på vårvete[...]
Källa: amyspieceofcake.blogspot.seAtt använda starkt grönt te som degvätska är ovanligt men det ger brödet en syrlig touch. Istället för att använda jäst använder jag ciabatta-mix med[...]
Källa: brodattbaka.blogspot.seSurdeg: 7½ dl vatten 1 msk grovt salt 2 msk flytande honung 300 g klippta rågkärnor 150 g linfrön 50 g sesamfrön 100 g solroskärnor 100 g pumpakärnor[...]
Källa: deffmat.blogspot.seRågbröd Nu är det länge sedan jag hade något inlägg men det betyder inte att jag slutat baka. Tvärtom så bakar jag fortafarande mycket men jag har fått vissa[...]
Källa: iingeborgskok.blogspot.seTitt som tätt blir jag sugen på rågbröd bakat med bikarbonat. Det är ett ganska tacksamt bröd att bli sugen på - det går ju så snabbt att tillaga! 1 bröd[...]
Källa: mitt-stora-koksaventyr.blogspot.seNu har jag testat de nya vetemjölen som jag fick hemskickat.Jag hittade en broschyr ute i butikerna som var recept anpassat till dessa vårvete. Jag kan nog[...]
Källa: smulansbakblogg.blogspot.seEtt recept ur Anna Bergenströms bok Nya Annas Mat . Väldigt goda! 50 g jäst (1 pkt) 2 tsk salt 6 dl ljummet vatten 6 dl rågmjöl 6 dl vetemjöl Smula ner jästen[...]
Källa: mat365.blogspot.seJag bakar mest vitt bröd hemma, då familjen föredrar detta, men byter gärna ut delar av det finmalda vetemjölet till graham- eller rågmjöl. Ibland bakar jag[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seRågbröd med dubbla surdegar Ett av mina favorit surdegsbröd, saftigt och gott , receptet kommer från Pain de Martin http://paindemartin.blogspot.com/ Dag 1[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seJag har jobbat! Alltså visst det gör nog de flesta och jag har absolut jobbat i mina dagar jag med. Men nu var det väldigt länge sen sist. I runda slängar 11[...]
Källa: annikasbakeryhouse.blogspot.comSå nu var kvällspromenaden med en god vän avklarad. Halva Hönö runt. Kände att mina Uggs började läckan vatten efter halva promenaden, ingen go känsla alls.[...]
Källa: annikasbakeryhouse.blogspot.comRågbröd är så himla gott och godare när det får ligga och mogna minst 1 dygn innan man börjar smaka på brödet. Degen görs i 2 dagar, första dagen gör man en[...]
Källa: sandbergsreceptblogg.blogspot.seDet här brödet är ett grövre smakrikt småbröd som jäses över natten. Recept 100 g grovt rågmjöl 400 g rågsikt 1 tsk torrjäst 2 tsk salt 2-3 msk mörk sirap 4 dl[...]
Källa: sottochblandat.blogspot.seIngredienser Dag 1 250 g vatten (2 ½ dl) 175 g fint rågmjöl, gärna stenmalet 25 g rågsurdeg Dag 2 Deg från dag 1 700 g fint rågmjöl, gärna stenmalet 500 g[...]
Källa: recept.nuIngredienser Rågbröd med kryddost och pumpafrö 150 g kallt vatten 150 g vetemjöl special 50 g grovt rågmjöl 5 g jäst 3 g ljus sirap 8 g salt 100 g vetesurdeg[...]
Källa: recept.nu