Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Ingredienser 300 g Levain/Vetesurdeg 360 g vetemjöl 220 g vatten 20 g olivolja 10 g salt 10 g jäst-färsk Gör så här 1. Blanda ingredienserna till en lös[...]
Källa: recept.nuÄlskar ciabatta men det är inte helt lätt att få till det perfekta brödet med seg-hård skorpa, med fina hål/luftbubblor inuti och syrlig smak. Var bara[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seHerre min Gud vilka goda bröd! Vi vuxna blev som galna i de här medan barnen var lite mer tveksamma. Har 2 års bakande av stora levainbröd gjort dem[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seEtt riktigt lyxbröd är detta. Om man vill variera sig kan man sticka ner fetaoststavar innan man jäser brödet eller blanda ner hackade tomater i degen.[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seBröd älskar nog de flesta,inklusive mig själv.Jag har en favorit ,durumvetemjöl.Det är så himla gott.Älskar verkligen all sorts bröd,men blir allra godast med[...]
Källa: smulansbakblogg.blogspot.seFör andra gången den här veckan ska jag baka dessa godingar. Jag vet, jag skämmer bort min familj men som det är sagt : - Bättre att skämma bort än att[...]
Källa: minamatminnen.blogspot.frOm man bara har surdeg hemma är det ganska så enkelt att baka dessa ciabatta. Fick inspiration att testa detta recept ifrån Hela Sverige Bakar. 10 stycken 300[...]
Källa: minabastareceptochnagratill.blogspot.seVa roligt att så många ville beställa bröd. Blir jag så glad! -Och att ni beställer andra saker saker oxå. Superkul =) Idag hade vi kalas för Matilda och[...]
Källa: heidibakar.blogspot.seIgår gjorde jag färdigt ciabattadegen. Gjorde ju fördegen igår kväll. Man använder durumvetemjöl i degen som är en mjölsort med mycket gluten i. Man använder[...]
Källa: heidibakar.blogspot.seÄlskar ciabatta men det är inte helt lätt att få till det perfekta brödet med seg-hård skorpa, med fina hål/luftbubblor inuti och syrlig smak. Var bara tvungen[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.se(ca 10 st) Surdeg 1 ½ dl vatten (37°) 1/3 pkt jäst (ca 15 g) 1 dl fint rågmjöl Rör ut jästen med det ljumma vattnet och rör ner mjölet. Låt stå[...]
Källa: mayolika.blogspot.se