Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Ingredienser 400 g nötfärs 1 st vitlöksklyfta 1 st morot 100 g rotselleri 1 dl hackad färsk persilja 1 st ägg 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 1 ⁄ 2 dl[...]
Källa: arla.seIngredienser 400 g nötfärs 1 st ägg 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 dl Arla Köket ® matlagningsgrädde 1 dl hackad färsk persilja 2 msk finhackad eller[...]
Källa: arla.seIngredienser 350 g nötfärs 1 st vitlöksklyfta 150 g rödbetor 1 dl hackad färsk persilja 1 st ägg 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 1 ⁄ 2 dl Kelda ®[...]
Källa: arla.seIngredienser 800 g nötfärs 2 st ägg 2 tsk salt 2 krm svartpeppar 2 dl Arla Köket ® matlagningsgrädde 2 dl hackad färsk persilja 1 ⁄ 2 dl finhackad[...]
Källa: arla.seBiffarna jag åt tillsammans med svamp- och vitkålspannan blev riktigt goda. Jag hade en bit chevré i kylskåpet som visade sig bli en hit i biffarna![...]
Källa: mor-mia.blogspot.seMumsiga köttfärsbiffar med smak av fetaost och persilja. Så gott! Köttfärsbiffar med fetaost och persilja 500 g nötfärs 150 g fetaost hackad färsk persilja 1[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seHittade detta recept i kokboken våra bästa GI-recept av Ola Laurizon och Ulrika Davidsson. Den här kokboken köpte jag på loppis för 20kr och den har riktigt[...]
Källa: millashalsoblogg.blogspot.seHar hittat ett recept som liknar en rätt som min mamma brukade tillaga. Köttfärsbiffar med bacon 4 port 500 g nötköttfärs 2 msk vetemjöl 1 ägg 2 msk finhackad[...]
Källa: gourmetsallskapet.blogspot.comKÖTTFÄRSBIFFAR MED SENAPSRÖRA Med denna läckra senapsröra gör du biffarna riktigt festliga. En rätt som passar både vuxna och barn. 4 portioner 400 - 500 g[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.comTill kvällsmiddagen gjorde jag köttfärsbiffar och potatismos. Köttfärsbiffar blir mycket saftigare om man först bryner dom på hög värme och sedan kör klart[...]
Källa: nysansmat.blogspot.seTill kvällsmiddagen gjorde jag köttfärsbiffar och potatismos. Köttfärsbiffar blir mycket saftigare om man först bryner dom på hög värme och sedan kör klart dom[...]
Källa: nysansmat.blogspot.se