Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 19 recept
Julia Child var amerikanskan som tog det franska köket till USA. Hon föddes i Passadena i Kalifornien 1912. Efter College flyttade hon till Ceylon för arbete.[...]
Källa: kokboken-ellinor.blogspot.seNär jag äter god mat, riktigt god mat, tycker jag det är sorgligt när jag blir mätt. I kväll har det alltså varit en sorglig kväll, för mätt blev jag. Och bra[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seNu börjar jag känna mig lite småstressad över allt jag vill hinna laga och baka inför jul. Jag vet, det går att köpa det mesta. Men det är ju inte lika kul![...]
Källa: mat-ro.blogspot.seHuvudrätten vid vår lilla släktmiddag blev som följer. Då vi var 17 stycken så körde jag receptet gånger 3 ungefär och det blev lite över, så det var lagom.[...]
Källa: rylinsrecept.blogspot.seÄr det så att det är ett kasst svampår i år? Jag kan själv inte uttala mig då jag inte satt min fot i skogen på väldigt länge. Har hört att sommaren var för[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seBoeuf bourguignon är kanske en av de mest svårstavade och svåruttalade maträtterna, jag måste själv dubbelkolla varje gång jag ska skriva den i en meny för att[...]
Källa: skolkocken.blogspot.se{0} port. Ingredienser 1,5 kg fransyska , benfri, högrev el. ytterlår av nöt 2 msk smör 2 st morot 2 st gul lök(ar) 1,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 3 msk[...]
Källa: tasteline.comKlassisk köttgryta, Boeuf Bourgignon, som får koka länge på plattan så att köttet blir riktigt, riktigt mört. Något att längta efter när höststormen yr runt[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seÄr det så att det är ett kasst svampår i år? Jag kan själv inte uttala mig då jag inte satt min fot i skogen på väldigt länge. Har hört att sommaren var för[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seNär jag äter god mat, riktigt god mat, tycker jag det är sorgligt när jag blir mätt. I kväll har det alltså varit en sorglig kväll, för mätt blev jag. Och bra[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seEn mustig köttgryta med smak av bland annat rödvin, vitlök, syltlök, rökt sidfläsk, champinjoner och timjan som fick stå och puttra hela eftermiddagen igår.[...]
Källa: minlillakokvra.blogspot.seEtt recept från boken Husmanskost av Kristina Eriksson och Åsa Dahlgren. Supergott! Det blev ganska så mycket aioli över, men det gjorde inget, vi åt den med[...]
Källa: mat365.blogspot.seEn rätt som kräver lite förarbete, men som sedan sköter sig själv i ugnen eller i crock-poten. Man kan göra den i god tid innan den skall serveras, bourgognen[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seEn rätt som kräver lite förarbete, men som sedan sköter sig själv i gryta, ugnen eller i crock-poten. Man kan göra den i god tid innan den skall serveras,[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seHöstväder gör mig sugen på mustiga grytor och rödvin. I kväll fick det bli en mustig gryta med rödvin i, men inget i glaset. Det sparar jag till helgen, då[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.se