Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 7 recept
Som alla grytor är denna lätt att göra och väldigt god. I originalreceptet ska det även vara rökt sidfläsk eller bacon, men p.g.a smaktillsatser i baconet som[...]
Källa: frestelser.blogspot.seJulia Child var amerikanskan som tog det franska köket till USA. Hon föddes i Passadena i Kalifornien 1912. Efter College flyttade hon till Ceylon för arbete.[...]
Källa: kokboken-ellinor.blogspot.sePerfekt vintermat. Till den ännu ett pinot noirvin. Den här gången från USA. Boeuf bourguignon 1,5 kg högrev 2 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 3 msk smör 1 dl[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seDen här dagen började jag med middagen direkt efter avklarad frukost. Jag tänkte göra boeuf bourguignon och det tar ju sin lilla tid. Att den småputtrar ett[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seKöttgryta och rödvin mitt i sommaren? Jodå, det fungerar bra. Fast man kan inta middagen lite senare när det blivit något svalare. Boeuf bourguignon 1,5 kg[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seI helgen testade vi rätten Boeuf Bourguignon med älgkött. Klockan 10:00 laddade vi vår Crock-Pot med alla ingredienserna och kl. 18:30 lyfte vi på locket och[...]
Källa: mor-mia.blogspot.seAntal portioner: 8-10 Färdigt på: 1 dygn i marinad + ca 2,5 h Ingredienser 1,5 kg högrev i grytbitar (ca 4 cm) 3 msk smör 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 1[...]
Källa: recept.nu