Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 12 recept
Ingredienser Boeuf bourguignon 800 g högrev 200 g rökt sidfläsk 300 g färska champinjoner, halverade 200 g steklök 1 l rött vin 2 lagerblad 4 kvistar färsk[...]
Källa: recept.nuSom alla grytor är denna lätt att göra och väldigt god. I originalreceptet ska det även vara rökt sidfläsk eller bacon, men p.g.a smaktillsatser i baconet som[...]
Källa: frestelser.blogspot.seNu börjar jag känna mig lite småstressad över allt jag vill hinna laga och baka inför jul. Jag vet, det går att köpa det mesta. Men det är ju inte lika kul![...]
Källa: mat-ro.blogspot.sePerfekt vintermat. Till den ännu ett pinot noirvin. Den här gången från USA. Boeuf bourguignon 1,5 kg högrev 2 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 3 msk smör 1 dl[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seDen här dagen började jag med middagen direkt efter avklarad frukost. Jag tänkte göra boeuf bourguignon och det tar ju sin lilla tid. Att den småputtrar ett[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.se Mums.. en rejäl köttgryta går inte av för hackor! Den här vet vart skåpet ska stå minsann! "Småputtra" i ca 2 timmar? Redan där slutar nog många läsa[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.seÄr det så att det är ett kasst svampår i år? Jag kan själv inte uttala mig då jag inte satt min fot i skogen på väldigt länge. Har hört att sommaren var för[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seKlassisk köttgryta, Boeuf Bourgignon, som får koka länge på plattan så att köttet blir riktigt, riktigt mört. Något att längta efter när höststormen yr runt[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seÄr det så att det är ett kasst svampår i år? Jag kan själv inte uttala mig då jag inte satt min fot i skogen på väldigt länge. Har hört att sommaren var för[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seEtt recept från boken Husmanskost av Allt om mat. Var länge sedan jag gjorde sån här, men det är ju väldigt gott med långkok! 8 portioner 1,2 kilo högrev eller[...]
Källa: mat365.blogspot.seEn rätt som kräver lite förarbete, men som sedan sköter sig själv i ugnen eller i crock-poten. Man kan göra den i god tid innan den skall serveras, bourgognen[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seEn rätt som kräver lite förarbete, men som sedan sköter sig själv i gryta, ugnen eller i crock-poten. Man kan göra den i god tid innan den skall serveras,[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.se