Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Antal portioner: 8 Ingredienser 1.6 kg nötkött, ytterlår eller högrev 1 tsk salt svartpeppar ur kvarn 2 msk smör 1 dl vatten 2 msk olivolja 3 msk vetemjöl 75[...]
Källa: recept.nuSom alla grytor är denna lätt att göra och väldigt god. I originalreceptet ska det även vara rökt sidfläsk eller bacon, men p.g.a smaktillsatser i baconet som[...]
Källa: frestelser.blogspot.seFranska har aldrig varit mitt ämne men som tur är behöver jag inte uttala namnet på denna maträtt. Mitt recept är en enkel variant som jag brukar servera till[...]
Källa: nylagat.blogspot.sePerfekt vintermat. Till den ännu ett pinot noirvin. Den här gången från USA. Boeuf bourguignon 1,5 kg högrev 2 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 3 msk smör 1 dl[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seDen här dagen började jag med middagen direkt efter avklarad frukost. Jag tänkte göra boeuf bourguignon och det tar ju sin lilla tid. Att den småputtrar ett[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seHuvudrätten vid vår lilla släktmiddag blev som följer. Då vi var 17 stycken så körde jag receptet gånger 3 ungefär och det blev lite över, så det var lagom.[...]
Källa: rylinsrecept.blogspot.se Mums.. en rejäl köttgryta går inte av för hackor! Den här vet vart skåpet ska stå minsann! "Småputtra" i ca 2 timmar? Redan där slutar nog många läsa[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.se1 september, höst i luften och regnet har fallit större delen av dagen så det har varit en skön och slapp dag inne efter att ha varit på två kräftskivor hos[...]
Källa: linasmatresa.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 1h Ingredienser 500 gr högrev 3-4 skivor bacon eller sidfläsk 1 st lök, gul 12 st steklök 2 st morötter 3 st vitlöksklyftor 8[...]
Källa: recept.nu