Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 8 Ingredienser 1.6 kg nötkött, ytterlår eller högrev 1 tsk salt svartpeppar ur kvarn 2 msk smör 1 dl vatten 2 msk olivolja 3 msk vetemjöl 75[...]
Källa: recept.nuIngredienser Boeuf bourguignon 800 g högrev 200 g rökt sidfläsk 300 g färska champinjoner, halverade 200 g steklök 1 l rött vin 2 lagerblad 4 kvistar färsk[...]
Källa: recept.nuSom alla grytor är denna lätt att göra och väldigt god. I originalreceptet ska det även vara rökt sidfläsk eller bacon, men p.g.a smaktillsatser i baconet som[...]
Källa: frestelser.blogspot.seNu börjar jag känna mig lite småstressad över allt jag vill hinna laga och baka inför jul. Jag vet, det går att köpa det mesta. Men det är ju inte lika kul![...]
Källa: mat-ro.blogspot.seDenna goda köttgryta lär jag mig aldrig att uttala! Annars är det detsamma som burgundisk köttgryta men det låter inte lika gott - konstigt?!? Maträtten är[...]
Källa: nylagat.blogspot.seFranska har aldrig varit mitt ämne men som tur är behöver jag inte uttala namnet på denna maträtt. Mitt recept är en enkel variant som jag brukar servera till[...]
Källa: nylagat.blogspot.sePerfekt vintermat. Till den ännu ett pinot noirvin. Den här gången från USA. Boeuf bourguignon 1,5 kg högrev 2 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 3 msk smör 1 dl[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.se Mums.. en rejäl köttgryta går inte av för hackor! Den här vet vart skåpet ska stå minsann! "Småputtra" i ca 2 timmar? Redan där slutar nog många läsa[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.seBoeuf Bourguignon är min absoluta favoritgryta så här på hösten. Det ska vara rejäla tärningar av köttet! Servera med potatismos eller kokt potatis. Jag kokar[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seJag är en riktigt sucker för mustiga grytor. Det är en av de få saker jag ser fram emot när sommaren börjar lida mot sitt slut. Passar liksom bra in i[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seEn rätt som kräver lite förarbete, men som sedan sköter sig själv i ugnen eller i crock-poten. Man kan göra den i god tid innan den skall serveras, bourgognen[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.se