Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Jag hade kollat på en del recept innan jag fastnade för just det här som finns på bloggen pickipicki . Men som jag ofta gör, så bygger jag om receptet för att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seHej allihopa! Jag är på Fresh Food Festival som börjar idag i Mundekulla, Småland. Vi har haft raw chef III här och jag har presenterat min rätt. Jag skulle[...]
Källa: levochspira.blogspot.seI år testade vi att skörda blad två gånger från vår Baltiska vindruva och det funkade utmärkt. Sannerligen är det inte en lyx att få göra sina egna dolmar? Att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seFinns det något så-rullar-du-tajta-vindolmar-kurs att gå? I så fall skulle jag behöva det. Pilligt jobb är bara förnamnet men äntligen har jag gjort mina[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.seFinns det något så-rullar-du-tajta-vindolmar-kurs att gå? I så fall skulle jag behöva det. Pilligt jobb är bara förnamnet men äntligen har jag gjort mina[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.seI år testade vi att skörda blad två gånger från vår Baltiska vindruva och det funkade utmärkt. Sannerligen är det inte en lyx att få göra sina egna dolmar? Att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 12 stora färska vinblad 400 g lammfärs 3/4 dl långkornigt ris 1 gul lök 1 1/2 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 1/2 dl hackad[...]
Källa: recept.nuIngredienser 24 st vinblad 200 g kortkornigt ris 2 st lökar (finhackade) 2 st vitlöksklyftor (finhackade) 2 msk olivolja 1 msk socker 1 msk pinjenötter 2 msk[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 200 gr vinblad 200 g nöt- och lammfärs 1 msk allkrydda 1 msk berberis 2 msk gula linser 1 lök 1 tsk cayennepeppar 1 tsk[...]
Källa: recept.nuFinns det något så-rullar-du-tajta-vindolmar-kurs att gå? I så fall skulle jag behöva det. Pilligt jobb är bara förnamnet men äntligen har jag gjort mina[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.se