Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Jag hade kollat på en del recept innan jag fastnade för just det här som finns på bloggen pickipicki . Men som jag ofta gör, så bygger jag om receptet för att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seHej allihopa! Jag är på Fresh Food Festival som börjar idag i Mundekulla, Småland. Vi har haft raw chef III här och jag har presenterat min rätt. Jag skulle[...]
Källa: levochspira.blogspot.seI år testade vi att skörda blad två gånger från vår Baltiska vindruva och det funkade utmärkt. Sannerligen är det inte en lyx att få göra sina egna dolmar? Att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seFinns det något så-rullar-du-tajta-vindolmar-kurs att gå? I så fall skulle jag behöva det. Pilligt jobb är bara förnamnet men äntligen har jag gjort mina[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.seFinns det något så-rullar-du-tajta-vindolmar-kurs att gå? I så fall skulle jag behöva det. Pilligt jobb är bara förnamnet men äntligen har jag gjort mina[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.seI år testade vi att skörda blad två gånger från vår Baltiska vindruva och det funkade utmärkt. Sannerligen är det inte en lyx att få göra sina egna dolmar? Att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 12 stora färska vinblad 400 g lammfärs 3/4 dl långkornigt ris 1 gul lök 1 1/2 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 1/2 dl hackad[...]
Källa: recept.nuIngredienser 24 st vinblad 200 g kortkornigt ris 2 st lökar (finhackade) 2 st vitlöksklyftor (finhackade) 2 msk olivolja 1 msk socker 1 msk pinjenötter 2 msk[...]
Källa: recept.nuFinns det något så-rullar-du-tajta-vindolmar-kurs att gå? I så fall skulle jag behöva det. Pilligt jobb är bara förnamnet men äntligen har jag gjort mina[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.se