Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 8 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 1h 20 min Ingredienser 45 st vinblad (konserverade eller i lösvikt) 300 g långkornigt ris 2 st lökar 1 näve pinjenötter 9 dl[...]
Källa: recept.nuHej allihopa! Jag är på Fresh Food Festival som börjar idag i Mundekulla, Småland. Vi har haft raw chef III här och jag har presenterat min rätt. Jag skulle[...]
Källa: levochspira.blogspot.seI år testade vi att skörda blad två gånger från vår Baltiska vindruva och det funkade utmärkt. Sannerligen är det inte en lyx att få göra sina egna dolmar? Att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seI år testade vi att skörda blad två gånger från vår Baltiska vindruva och det funkade utmärkt. Sannerligen är det inte en lyx att få göra sina egna dolmar? Att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seIngredienser 24 st vinblad 200 g kortkornigt ris 2 st lökar (finhackade) 2 st vitlöksklyftor (finhackade) 2 msk olivolja 1 msk socker 1 msk pinjenötter 2 msk[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 200 gr vinblad 200 g nöt- och lammfärs 1 msk allkrydda 1 msk berberis 2 msk gula linser 1 lök 1 tsk cayennepeppar 1 tsk[...]
Källa: recept.nuVinbladsdolmar ( Zeytinyagli Yaprak Sarmasi ) En mycket omtyckt turkisk mat eller meze rätt som tillagas i olivolja och gärna i en tryckkokare då tillagnings[...]
Källa: krimskramsan.blogspot.seIdag har jag lämnar den svenska husmanskosten för den armeniska husmanskosten! Jag gjorde vinbladsdolmar efter min väns mammas recept, jättegott! Det finns en[...]
Källa: mat-idag.blogspot.se