Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Ingredienser - 2 port 1 dl fullkornsbulgur 150 g strimlat magert griskött, t ex skinka 2 tsk rapsolja 1 ½ tsk curry 100 g strimlad vitkål 1 grovt riven[...]
Källa: deffmat.blogspot.seIngredienser - 2 port 1 dl fullkornsbulgu 150 g strimlat magert griskött, t ex skinka 2 tsk rapsolja 1 ½ tsk curry 100 g strimlad vitkål 1 grovt riven[...]
Källa: deffmat.blogspot.seTema matlåda med smalare mat. Denna gång fick det bli en rätt som jag inte ätit på åratal. En rätt som kommer att tillagas fler gånger till matlådan. Det gick[...]
Källa: lattaochgodarecept.blogspot.seIngredienser: 400 g kyckling ( alla delar kan användas ) 2 portioner ris olja 1 st gul lök lite purjolök (kan uteslutas) 6 dl strimlad vitkål 2 klyftor vitlök[...]
Källa: krimskramsan.blogspot.seGod morgon. Måndag igen och en ny arbetsvecka ligger framför oss. Den här veckan blir det, förutom det gamla vanliga, även bio och luciafirande. Have a good[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seNasi goreng är en indonesisk typ av pyttipanna där basen utgörs av stekt ris. Det går i princip att använda vilka grönsaker eller rester som helst i övrigt men[...]
Källa: fudgekakan.blogspot.seIndonesisk pytt i panna Idag kom jag plötsligt att tänka på nasi goreng - en rätt jag ofta gjorde på 80-talet. Det är en alldeles utmärkt indonesisk pytt i[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seHej på er! Idag gick vi och la oss i sängen ganska tidigt, tränade medan vi såg lite E.T med barnen och efter dusch och barnen kommit i säng la vi också oss.[...]
Källa: fangoria-mittdittochdatt.blogspot.comFriday baby! Fest hos Mange. Med arbetslaget. En himla trevlig kväll. Magnus och Roger (der Riger) bjöd på Nasi goreng. Och säg hej till Lucas hand lite längre[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 200 g kycklingkött, helst bröstbitar 200 g magert fläskkött (ytterfilé) 200 g fiskfilé (vitt kött), t ex helgeflundra,[...]
Källa: recept.nu