Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Detta är lökpajen som jag gjorde till bröllopet, då gjorde jag 25 st.... 8 kg lök som skulle skalas, skivas och stekas, tror ni jag luktade lök? Ja, det gjorde[...]
Källa: foodmob.blogspot.seKvällsmaten blev lökpaj. Orginalreceptet på det här pajen kommer från min hemkunskapsbok, så den här pajen har hängt med mig hela livet. Den går att variera i[...]
Källa: jimpslchf.blogspot.seMina recept går inte in på Hitta recept under 2013. De utreder. Sök mig på www.matskap.blogspot.com Skördetid i hela Sverige. Odlarna säljer sina produkter[...]
Källa: matskap.blogspot.seMin favoritpaj är lökpaj. Många rynkar på näsan och säger usch men det är fantastiskt gott! Första gången jag åt det var hemma hos Birgitta en fd arbetskamrat.[...]
Källa: nylagat.blogspot.seNu har vi kommit hem ifrån Lycksele och husvagnen är mer eller mindre tömd. Det blev plocktallrik både fredag och lördag. Gjorde iordning en lökpaj i fredags[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seDenna vecka är jag på resande fot, i går tisdag var jag i Kalmar. Jag kände mig ganska energifattig när jag var tillbaka hemma igen. Tanken på att laga någon[...]
Källa: matboa.blogspot.seJag säger bara det, paj. Den perfekta förräten, eller lunchen, eller kvällsmaten, eller vickningen, paj kan man äta när som helst på dygnet. Den här pajen är[...]
Källa: catsbakochmat.blogspot.seSkördetid i hela Sverige. Odlarna säljer sina produkter billigt till affärerna för att slippa lagring och vi lockas att köpa. Lök är typiskt. En 5 kilos säck[...]
Källa: matskap.blogspot.seIngredienser 125 g Arla ® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl 2 msk vatten Fyllning: 4 gula lökar 2 vitlöksklyftor 1 msk hackad timjan 2 msk Arla ® Svenskt[...]
Källa: arla.seLÖKPAJ 6 portioner Pajdeg: 2½ dl vetemjöl 100 g smör eller margarin 2 msk vatten Fyllning: 5 gula lökar smör eller margarin 3 ägg 2 dl vispgrädde 3 dl[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.comLÖKPAJ En äkta fransk lökpaj, tarte à l'oignon, är absolut värd en bekantskap. Recepten varierar något mellan de olika landskapen. Just det här receptet kommer[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.com