Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 21 recept
Jaha, då har man gjort det, Wallenbergare alltså, jag har alltid fått för mej att Wallenbergare ska vara så krångligt att göra, men fel av mej, för det var ju[...]
Källa: bamseshonung.blogspot.seJag skrev ett recept på Wallenbergare under 2010 också och här kommer ännu ett. Skillnaden är att i version 2010 så hade jag med hela ägg. I detta recept[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.seJag har haft förmånen att träffa "the grand old man" Tore Wretman en gång...en mästare av sitt slag och som skrivit många läsvärda böcker. Ikväll när det blev[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.seMedan Sigrid lägger pussel och Arvid spelar bokstavsspelet passar jag på att slänga ihop kvällsmaten. Eliten ovana jag har lagt mig till då det gäller att få[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seMåndag och solen skiner! Gjorde igår klassiska wallenbergare till middag. Riktig husmanskost det är gott de....hemmagjort potatismos, gröna ärtor och lingon[...]
Källa: therese-gottochblandat.blogspot.seHär är ännu ett recpet som jag hittat i tidningen allt om mat. Jag älskar att bläddra i tidningar och kokböcker och leta efter nya recept :) De här[...]
Källa: vanillaskykitchen.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser Biffar 400 gram kalvfärs 4 st äggula(or) 2,5 dl grädde 1 tsk salt 3 krm vitpeppar 1 dl[...]
Källa: tasteline.comRecept på wallenbergare finns det många av, detta är min variant där ursprungsreceptet är från Tasteline. 500 gram kalvfärs 3 äggulor 1-2 dl vispgrädde Salt[...]
Källa: anitasskafferi.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser Wallenbergare 400 gram vildsvinsfärs 1 msk kryddmix , 4 kryddor 1,5 tsk salt 4 st[...]
Källa: tasteline.comEn klassiker i det svenska köket! Ingredienser till 2 portioner 250 g kalvfärs 3 äggulor 1 dl grädde salt och nymalen vitpeppar 1 dl ströbröd smör att steka i[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seVad skulle vi då äta denna dag? Jag tänkte att Wallenbergare är ju så milt att alla borde tycka om det. Anders och Arvid blev lyriska, Arvid tyckte att det[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seEn riktig klassiker - ack så god! Tricket är att hålla färsen iskall medan man arbetar den. Smeten ska vara lös men inte rinnig. Biffarna ska såklart stekas i[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seIdag fanns ingen kalvfärs i butiken till de Wallenbergare jag hade planerat till middag. Det fick bli kycklingfärs i stället, nästan lika gott! Ingredienser[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 800 g ljus kalvfärs salt vitpeppar från kvarn 1 krm fyra kryddor 8 äggulor 4 dl vispgrädde 2 dl vitt färskt ströbröd smör till[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 40 min Ingredienser 400 g kalvfärs 4 st äggulor 4 dl vispgrädde 1.5 tsk salt 1 krm vitpeppar ströbröd smör till stekning[...]
Källa: recept.nu