Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 50 min Ingredienser 2 knippen dill olivolja till stekning 1 st gul lök 1.5 l vatten 4 msk kycklingfond, koncentrerad 5 st[...]
Källa: recept.nuJa härom dagen skulle det bli dillkött till middag. Hade varken purjo eller dill, men massor av paprika :-) Så det blev dillkött utan dill med paprika ..[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.seÅh, älskade klassiker som väcker smaklökarna till liv. Jag åt det här hos mamma och pappa förra veckan och sen dess har jag suktat. Idag bjöds det på dillkött[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.seOk, nu blir det ytterligare en klassiker som verkligen förtjänar sin plats i den svenska matkulturens finrum. Om kalv eller lamm är godast tvistar de lärde,[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seEtt recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Väldigt gott recept! Köttet riktigt smälter i munnen! Rekommenderar att du testar! 4 port. 500-600 g[...]
Källa: mat365.blogspot.seJag älskar dillkött. När mamma gjorde detta när jag var liten skrapade vi rent grytan. Dillkött och sjömansbiff, vi åt tills det var helt slut. Och det är så[...]
Källa: helenesbaksida.blogspot.comDILLKÖTT Kokt mat är gott som omväxling. Dillkött, t ex, lagar man på bringa, bog eller rygg av kalv - alltså de billigare delarna. Det är praktiskt att koka[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.comDenna rätt har jag gjort med kalvkött av bog med ben. Att ha med benet är bra för att få en godare sås. Det som är så bra med att göra grytor eller långkok är[...]
Källa: anjasmat.blogspot.seDet här receptet är ursprungligen för fläsklägg men jag brukar ta det som är billigt för tillfället, skinkstek t ex, och det blir så gott så. Det här behövs:[...]
Källa: matbiten.blogspot.se