Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 19 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 50 min Ingredienser 2 knippen dill olivolja till stekning 1 st gul lök 1.5 l vatten 4 msk kycklingfond, koncentrerad 5 st[...]
Källa: recept.nuMera i serien av rätter jag aldrig lagat: dillkött. Dillkött är väl något av en svensk klassiker? När jag var liten fanns det ungefär ett tillfälle när vi åt[...]
Källa: bakformen.blogspot.seHusmanssöndag. Tror vi kan ha myntat ett nytt uttryck... Konceptet går ut på att varje söndagsmiddag laga en ny klassisk husman för en bit varm, trygg och[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seJag har tidigare lagat kalops med Wismars familjemetod . Idag lagade jag dillkött på en kvart med samma metod. Det är inte ofta man har långkok som vardagsmat[...]
Källa: minlillakokvra.blogspot.seOjoj vad smidigt det var att laga mat i min Crock Pot. Lammköttet blev otroligt mört och fint. Det riktigt ramlade isär. Konsistensen på potatisen var jag[...]
Källa: mor-mia.blogspot.seJa härom dagen skulle det bli dillkött till middag. Hade varken purjo eller dill, men massor av paprika :-) Så det blev dillkött utan dill med paprika ..[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.seÅh, älskade klassiker som väcker smaklökarna till liv. Jag åt det här hos mamma och pappa förra veckan och sen dess har jag suktat. Idag bjöds det på dillkött[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.seOk, nu blir det ytterligare en klassiker som verkligen förtjänar sin plats i den svenska matkulturens finrum. Om kalv eller lamm är godast tvistar de lärde,[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seHade massor med dill i frysen så bestämde mig för att göra dillkött till middag. Gott med klassisk husmanskost till middag! 1 kg lammkött med ben, t.ex rygg,[...]
Källa: mat365.blogspot.seJag älskar dillkött. När mamma gjorde detta när jag var liten skrapade vi rent grytan. Dillkött och sjömansbiff, vi åt tills det var helt slut. Och det är så[...]
Källa: helenesbaksida.blogspot.comDILLKÖTT Kokt mat är gott som omväxling. Dillkött, t ex, lagar man på bringa, bog eller rygg av kalv - alltså de billigare delarna. Det är praktiskt att koka[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.comJapp då gjorde jag dillkött i slow cookern. Har gått å längtat efter riktig svensk husmanskost länge nu och då dillkött, vilket var länge sedan vi hade till[...]
Källa: onecupof.blogspot.seDillkött, en svensk klassiker.Jag vill göra den på kalv. Bog eller högrev. Men många föredrar lamm. Till c:a 2 kg kött behövs: 2 krukor dill 1 liten purjolök 1[...]
Källa: mattomten.blogspot.seDILLKÖTT PÃ… KYCKLING 4 portioner 600 g kycklinglÃ¥rfilé 2½ dl vatten 2 msk Maizena majsstärkelse 1 msk socker 1 msk ättiksprit, 12% 1 hönsbuljongtärning 2[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.comAntal portioner: 8 Ingredienser 1.5 kg benfri kalvbog (grovtrådigt kött) eller lammkött utan ben 1.5 l vatten 1.5 tsk salt 1 st morot 1 st purjolök, den vita[...]
Källa: recept.nu