Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 6 Ingredienser 1 kg befritt lammkött 1 purjolök 1 gul lök 2 morötter 5 vitpepparkorn 5 svartpepparkorn 1 lagerblad 1/2 tsk timjan Sås: 50 g[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 1-1,5 kg benfri kalvbog eller högrev, skuret i grytbitar 2 morötter 8-10 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 10 vitpepparkorn 3-4[...]
Källa: recept.nuIbland finns det inte riktigt tid för långkok även om suget på sådan mat kanske finns. Dillkött är ett sådant exempel så därför blev vi riktigt glada när vi[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seI helgen köpte jag ett stort knippe dill. Vi använde en bråkdel till Torsk med brynt smör och kokta rödbetor i lördags. Sen funderade jag på vad jag skulle[...]
Källa: mumsfillibaba.blogspot.seIbland finns det inte riktigt tid för långkok även om suget på sådan mat kanske finns. Dillkött är ett sådant exempel så därför blev vi riktigt glada när vi[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seI helgen köpte jag ett stort knippe dill. Vi använde en bråkdel till Torsk med brynt smör och kokta rödbetor i lördags. Sen funderade jag på vad jag skulle[...]
Källa: mumsfillibaba.blogspot.seEtt recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Väldigt gott recept! Köttet riktigt smälter i munnen! Rekommenderar att du testar! 4 port. 500-600 g[...]
Källa: mat365.blogspot.seEgentligen stod det "Kokt kalv i dill" som rubrik, men jag hittade inte kalvbog på ICA så blev istället lammbog. Men det gjorde nog ingen större skillnad, gott[...]
Källa: mat365.blogspot.seDillkött, en svensk klassiker.Jag vill göra den på kalv. Bog eller högrev. Men många föredrar lamm. Till c:a 2 kg kött behövs: 2 krukor dill 1 liten purjolök 1[...]
Källa: mattomten.blogspot.seEtt recept från boken Hela Sveriges husman. En klassiker! Supergott. 4 portioner 800 g kalvkött, tex bog 100 g rotselleri 2 morötter 1/2 purjolök 1 lagerblad[...]
Källa: mat365.blogspot.seDenna rätt har jag gjort med kalvkött av bog med ben. Att ha med benet är bra för att få en godare sås. Det som är så bra med att göra grytor eller långkok är[...]
Källa: anjasmat.blogspot.se