Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Då var första arbetsdagen, på nästa en vecka, avklarad och det gick ju strålande. Mycket att göra och full fart hela tiden. Nu är jag bara hem och vänder innan[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seDetta blev gårdagens mat! Lätt att fixa iordning och supergott! Sån här liknande brukar jag ofta även göra som en liten rätt vid julbordet, fast då bara[...]
Källa: matochannatgott.blogspot.seMina föräldrar har en ny inglasad uteplats och till lunch en av dagarna under påsken var det tillräckligt varmt för att sitta ute och äta. Det blev[...]
Källa: vardagfest.blogspot.seNär jag var barn så gjorde både mamma och farmor ugnsomelett med olika stuvningar på. Farmor gjorde ofta räkstuvning på de där små räkorna i en smal glasburk[...]
Källa: startarom.blogspot.seNi som följer mig på instagram(@rosachoklad) såg att jag la ut en bild på grönsaker i en ugnsform igår. Jag visste inte vad det skulle bli när jag började utan[...]
Källa: rosachoklad.blogspot.seDags att skörda och ta till vara svamp! Stuvning 2 ½ - 3 dl rensad, finhackad blodriska 2 msk smör 1 msk vetemjöl 3 dl grädde ½ tsk salt 1 krm peppar[...]
Källa: favoritrecept.blogspot.seJag hade tänkt visa er bilder från gårdagens 9-års-kalas, både vad vi fikade och vad vi åt. Men vi återhämtar oss fortfarande från gårdagen och planerar o[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seDet finns så många varianter på ugnsomelett och det är olika proportioner i alla recept känns det som och jag lär mig aldrig hur jag brukar göra. Till vårt[...]
Källa: mat-ro.blogspot.se2 portioner Tillagningstid 30 minuter Du behöver: 3 dl mölk 6 ägg salt peppar ca 400 gr svamp 4 msk smör 2 dl vetemjöl 4 dl mjölk 8 dl grädde Sätt ugnen på 200[...]
Källa: matmor.blogspot.seDet här finns alltid med på vårat julbord. Ugnsomelett med champinjonstuvning Champinjonstuvningen kan göras ngn dag innan och frysas in. Ta fram den i god tid[...]
Källa: gourmetsallskapet.blogspot.com