Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 8 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 2 stora ankbröst, à ca 400 g salt och malen svartpeppar Portvinslök: 100 g steklök 3 dl portvin 1 rågad msk råsocker 1 msk[...]
Källa: recept.nuHallå där, Efter att ha varit helt däckad i en vecka av influensa/förkylning/muskelvärk och gud vet vad så börjar jag äntligen bli frisk. Känner att aptiten[...]
Källa: gourmet-light.blogspot.seAntal portioner: 4 - 5 Färdigt på: ca 70 min Ingredienser Ankbröst 4 st ankbröst Salt & peppar Skysås Skyn från ankbröstet 1 msk maizenamjöl ½ dl grädde[...]
Källa: recept.nuHär kommer min variant av den franska klassikern Canard à l'orange. Ankbröst går utmärkt att köpa fryst och är lättlagat om man har rätt teknik. Ankbröst, 4[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seDen här rätten har jag nog bloggat förut, för typ länge länge sedan. Men så bra så den förtjänar sin plats i bloggen igen. Faktum är att receptet kommer från[...]
Källa: gourmet-light.blogspot.seHallå där, Efter att ha varit helt däckad i en vecka av influensa/förkylning/muskelvärk och gud vet vad så börjar jag äntligen bli frisk. Känner att aptiten[...]
Källa: gourmet-light.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 1h 30 min Ingredienser Ankbröst 4 st ankbröst 1-2 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 msk smör 1 msk rapsolja Skysås 1 dl[...]
Källa: recept.nuEn liten anka istället för gås fast jag stekte den i franskt gåsaflott. Två ankbröst räckte och blev över till 4 pers. Ankbröstet Skär skåror i fettsvålen så[...]
Källa: lata-mammans-receptblogg.blogspot.se