Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 23 recept
När man lagar kött av riktigt hög kvalitet rekommenderar jag att alltid använda en stektermometer. På så sätt får man perfekt resultat varje gång. Det tar[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seGod kötträtt med oxfile med en super god fyllning med pesto och parmesan som blir en riktig lyxrätt. 4 person(er) Ingredienser 700 g oxfile, mittbit 2 krm[...]
Källa: kalasmums.blogspot.seVad kan vara godare än en perfekt helstekt oxfilé... ja jag vet faktiskt inte :)! Jag vill helst ha min röd, men brukar göra den rosa för att alla ska kunna[...]
Källa: mariellsrecept.blogspot.seDet finns inget värre än när du får en oxfilé som är torr och dessutom genomstekt, enklaste sättet att råda bot på detta är att lågtemp steka köttet, då får du[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.se8 personer 1,6 kg oxfilé 3 msk olivolja flingsalt svartpeppar skalet av 1 citron 3 vitlöksklyftor 4 kvistar färsk rosmarin smör till stekning Getostsallad: 2[...]
Källa: minabastareceptochnagratill.blogspot.seHos Tasteline finns ett recept som jag länge tänkt testa och igår blev det av. Och det var bra att det verkligen blev av för rätten var riktigt god. En sån[...]
Källa: minmatblogg.blogspot.seEn riktigt smarrig festmåltid som samtidigt är ganska nyttig. Perfekt! Ingredienser 4 port 600-800 g oxfilé 3 msk smör Örtpotatis: 16 små potatisar 1[...]
Källa: paskok.blogspot.sePåskaftonsmiddagen, som intogs i fjällstassen – mysboxor- bestod av: Helstekt oxfilé med brynta grönsakaer, småpotatis och färdiga bea Krydda köttet[...]
Källa: kobbarokrubb.blogspot.seJag vill börja med att önska alla läsare ett riktigt Gott Nytt år! Hoppas att ni hade en bra nyårsafton. Smörgåsbakelserna som vi åt till förrätt la jag ut[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser huvudingredienser 700 gram oxfilé , hel, färsk (eller fryst) Smörstekta kantareller 3 dl[...]
Källa: tasteline.comNär jag och Leif lagade festmiddag i Jämtland och fick tag i billig svensk färsk oxfilé (under 200 kr/kg) tillagade jag den på ett sätt som jag blev tipsad om[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seMor skär kött och sonen står tålmodigt och väntar Färdigskivat! Min kamera håller på att dö. Bilder med blixt blir urdåliga. Köttet ÄR rosa, inte grått. Idag[...]
Källa: lata-mammans-receptblogg.blogspot.sePlanerat trettondagsmiddagen än? Får jag fresta med helstekt oxfilé och världens godaste och krämigaste rotfruktsgratäng? Tricket att få den riktigt[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seSätt ugnen på 150-175 grader. Helstek oxfilén i ugn med hjälp av en köttermometer till en innertemperatur på 59 grader. Låt vila 5-10 minuter. Potatisgratäng[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seFör en tid sedan fick jag för mig att lära mig alla grundsåser som finns. Vet inte om det finns någon officiell lista på vilka dessa är, men för mig är det[...]
Källa: lyxigmat.blogspot.se