Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 13 recept
När man lagar kött av riktigt hög kvalitet rekommenderar jag att alltid använda en stektermometer. På så sätt får man perfekt resultat varje gång. Det tar[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seVad kan vara godare än en perfekt helstekt oxfilé... ja jag vet faktiskt inte :)! Jag vill helst ha min röd, men brukar göra den rosa för att alla ska kunna[...]
Källa: mariellsrecept.blogspot.seDet finns inget värre än när du får en oxfilé som är torr och dessutom genomstekt, enklaste sättet att råda bot på detta är att lågtemp steka köttet, då får du[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.se8 personer 1,6 kg oxfilé 3 msk olivolja flingsalt svartpeppar skalet av 1 citron 3 vitlöksklyftor 4 kvistar färsk rosmarin smör till stekning Getostsallad: 2[...]
Källa: minabastareceptochnagratill.blogspot.sePåskaftonsmiddagen, som intogs i fjällstassen – mysboxor- bestod av: Helstekt oxfilé med brynta grönsakaer, småpotatis och färdiga bea Krydda köttet[...]
Källa: kobbarokrubb.blogspot.se2 dl Crème Fraîche Gourmet Kantarell och Cognac 700 g oxfilé 1 dl hasselnötter 800 g potatis salt och peppar Betyg: Antal röster: 0 Ingår i kategorierna[...]
Källa: skanemejerier.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser huvudingredienser 700 gram oxfilé , hel, färsk (eller fryst) Smörstekta kantareller 3 dl[...]
Källa: tasteline.comNär jag och Leif lagade festmiddag i Jämtland och fick tag i billig svensk färsk oxfilé (under 200 kr/kg) tillagade jag den på ett sätt som jag blev tipsad om[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seFör en tid sedan fick jag för mig att lära mig alla grundsåser som finns. Vet inte om det finns någon officiell lista på vilka dessa är, men för mig är det[...]
Källa: lyxigmat.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser Helstekt oxfilé 800 g oxfilé av finaste kvalitet (gärna färsk från köttcharken) 2 tsk salt 1 tsk peppar Rödvinssås 6 st[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 1h 30 min Ingredienser Oxfilé 800 g oxfilé olivolja 2 st vitlöksklyftor Salt, efter smak Peppar, efter smak Rostad[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Oxfilé: 600 g oxfilé bomullsgarn smör till stekning salt och peppar Sås: 2.5 dl portvin 2.5 dl kalvfond 30 g russin 20 g morot[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Oxfilé 800 g oxfilé, hel 4 st plommontomater Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak Strösocker, efter smak Marinad 5 st[...]
Källa: recept.nu