Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 12 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 800 g oxfilé i bit 2 msk smör salt och malen vitpeppar malen svartpeppar 2 aubergine några färska salviablad Rödvinssås: 1[...]
Källa: recept.nuNär man lagar kött av riktigt hög kvalitet rekommenderar jag att alltid använda en stektermometer. På så sätt får man perfekt resultat varje gång. Det tar[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seGod kötträtt med oxfile med en super god fyllning med pesto och parmesan som blir en riktig lyxrätt. 4 person(er) Ingredienser 700 g oxfile, mittbit 2 krm[...]
Källa: kalasmums.blogspot.seDet finns inget värre än när du får en oxfilé som är torr och dessutom genomstekt, enklaste sättet att råda bot på detta är att lågtemp steka köttet, då får du[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seOm jag skulle vara med i Halv 8 hos mig så är det här huvudrätten jag skulle bjuda på. Jisses, så gott! Kära nån. Crapedidoodle. Till detta delade vi på en[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seJag vill börja med att önska alla läsare ett riktigt Gott Nytt år! Hoppas att ni hade en bra nyårsafton. Smörgåsbakelserna som vi åt till förrätt la jag ut[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.seFör en tid sedan fick jag för mig att lära mig alla grundsåser som finns. Vet inte om det finns någon officiell lista på vilka dessa är, men för mig är det[...]
Källa: lyxigmat.blogspot.seEtt tips till huvudrätt på nyårsafton kommer här. Helstekt oxfilé: 4 port 3/4 kg oxfilé 1 tsk salt 1 1/2 krm peppar 1/2 msk olja 1 msk smör 1. Sätt ugnen på[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 2h Ingredienser Oxfilé 800 g oxfilé, 200 g/pers 3-4 msk smör till stekning Salt, efter smak Peppar, efter smak Tillbehör 5 st[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Pumpacrème 2 st butternutpumpor 50 g smör 0.75 dl crème fraiche 5 kvistar timjan salt och peppar Rödvinssky 0.25 st morot 50 g[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Oxfilé: 600 g oxfilé bomullsgarn smör till stekning salt och peppar Sås: 2.5 dl portvin 2.5 dl kalvfond 30 g russin 20 g morot[...]
Källa: recept.nuHär bjuder jag på receptet på vår nyårsmiddag. Moset är bara så himla gott, men iofs kan det bli annat med grädde och smör i =). Till detta hade vi pepparsås[...]
Källa: hallonblabar.blogspot.se