Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
1 vitkålshuvud 600 g blandfärs 2 msk ströbröd 1 ägg 6 finhackade soltorkade tomater 1 1/2 dl ost, riven Grevé® 1/2 hackad gul lök 3 klyftade tomater 2 dl[...]
Källa: skanemejerier.seMin amerikanska receptsamling från tidigt 1900-tal lämnar mig ingen ro. Den saknar de första sju sidorna men nu har en släkting i USA också blivit intresserad[...]
Källa: matskap.blogspot.seIgår kände jag mig som skräddaren som först skulle sy ett par byxor som sen blev en skjorta som sen blev ett par handskar som sen blev en mössa som till sist[...]
Källa: barnsmat.blogspot.seIngredienser, 4 port.: 1 litet vitkålshuvud 400 g köttfärs 1 finhackad gul lök 1 stort ägg 1 msk strömald fibrex + 0,5 dl vatten 1 tsk agavesirap 1 msk sukrin[...]
Källa: matutanallergener.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser 1 huvud vitkål , (12 stora kålblad) 300 gram blandfärs 2 st ägg 0,5 dl ströbröd 100 gram[...]
Källa: tasteline.comEtt recept från boken Husmanskonst av Leif Mannerström. En riktig klassiker! Så gott! Men tyvärr lite jobbigt att göra, men är ju bra om man är två som hjälps[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 6 Ingredienser Kåldolmar 800 G blandfärs 1 st vitkålshuvud eller savoykål eller spetskål 1 st gul lök smör till stekning 1 st kokt kall[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 2 st persiljerötter salt och vitpeppar 150 gr trumpetsvamp 1 msk smör 2 st schalottenlökar, skivade KÅLDOLMAR: 4 st[...]
Källa: recept.nuVanlig svensk husmanskost när den är som allra bäst. Fast egentligen är ju inte kåldolmar en svensk rätt ifrån början, men jag räknar dom ändå till svensk[...]
Källa: hallonblabar.blogspot.seNågon gång om året brukar jag ge mig på att göra kåldolmar. Jag vill inte experimentera med detta utan har hittat min favorit, som ursprungligen är Leif[...]
Källa: lata-mammans-receptblogg.blogspot.se