Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 15 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 1 st stort huvud vitkål eller savoykål ca 400 g lammfärs 1 dl kokt ris salt och peppar 1 tsk timjan 1 tsk mynta 1-2 dl[...]
Källa: recept.nuKåldolmar med kokt potatis alt potatismos, lingonsylt (ibland kör jag höstens goda grönsaker, stekta till detta) och en god sås är en lyckad måltid för mig.[...]
Källa: matmor.blogspot.seMin amerikanska receptsamling från tidigt 1900-tal lämnar mig ingen ro. Den saknar de första sju sidorna men nu har en släkting i USA också blivit intresserad[...]
Källa: matskap.blogspot.seSnacka om att det är snudd på falsk marknadsföring när vi i härom veckan skrev att vi äter färs väldigt sällan... nu kommer det nämligen ytterligare ett recept[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seIngredienser, 4 port.: 1 litet vitkålshuvud 400 g köttfärs 1 finhackad gul lök 1 stort ägg 1 msk strömald fibrex + 0,5 dl vatten 1 tsk agavesirap 1 msk sukrin[...]
Källa: matutanallergener.blogspot.seIdag blev det en hel långpanna med kåldolmar - en riktig höstklassiker. Tänk att det godaste som finns kan vara så billigt! Av resterande kål blir det en[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAtt göra egna kåldolmar kan upplevas som både svårt och tidskrävande. Men jag kan försäkra att det är mödan värt. Dessa ljuvliga kåldolmar är svåra att motstå.[...]
Källa: pantofflorhonsafotterochgulerotter.blogspot.seAtt göra egna kåldolmar kan upplevas som både svårt och tidskrävande. Men jag kan försäkra att det är mödan värt. Dessa ljuvliga kåldolmar är svåra att motstå.[...]
Källa: pantofflorhonsafotterochgulerotter.blogspot.sePlötsligt händer det att jag på samma dag ser två recept och en video på hur man gör kåldolmar, it's a sign, jag vill ha[...]
Källa: fiskensvea.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 1 vitkålshuvud 2 msk sirap Fyllning: 250 g köttfärs 70/30 1 dl rundkornigt ris 1 dl vatten 2 dl mjölk 1 gul lök 1 msk smör 1[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 1 huvud vitkål Färs: 400 g fläskfärs 1 dl kokt kallt ris salt och malen vitpeppar 2 krm 4-kryddor 1 krm paprikapulver 1[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 6 Färdigt på: 1h 50 min Ingredienser 1 st vitkålshuvud 300 g blandfärs 1.5 dl mjölk 2 st ägg 1.5 dl kokt rundkornigt ris 1 st gul lök salt[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 2 st persiljerötter salt och vitpeppar 150 gr trumpetsvamp 1 msk smör 2 st schalottenlökar, skivade KÅLDOLMAR: 4 st[...]
Källa: recept.nuVanlig svensk husmanskost när den är som allra bäst. Fast egentligen är ju inte kåldolmar en svensk rätt ifrån början, men jag räknar dom ändå till svensk[...]
Källa: hallonblabar.blogspot.seNågon gång om året brukar jag ge mig på att göra kåldolmar. Jag vill inte experimentera med detta utan har hittat min favorit, som ursprungligen är Leif[...]
Källa: lata-mammans-receptblogg.blogspot.se